Videoyap botu riskli kanalýn spamdan gitmesine sebeb oldugunu duymustum bilginize arkadaþlar
Videoyap botu riskli kanalýn spamdan gitmesine sebeb oldugunu duymustum bilginize arkadaþlar
tek baþýna vds kullanmak güzel ama telif riski olmuyan bir kategori bulmak lazým yoksa cok uðraþtýrýr.yada vds+render yapan program lazým.botlar yüzünden kanalý kapanan cok insan var.
Uzun zamandýr videoyap kullanýcýsý olarak biraz bilgilendirme yapayým.
Videoyap botu filim yada dizi çalýþanlar için çok uygun deðildir. VDS den çok daha iyi performans alýrsýnýz. Ama benim gibi risksiz ne bulursam atarým derseniz bence ideal bir bot.
Örnek verecek olursam. Ben partner çalýþýyorum. Kimse beðenmesede MN Parterdeyim ve çok memnunum. Kanalýmý ya kendim açarým yada satýn alýrým. MN ye sokup sonra videoyap a eklerim. Önce bot içinden özgün video üretten ilginç kelimelerle 100 tane video atarým kanala. Sonra kýyýda köþede kalmýþ eski yüklenmiþ ne bulursam yt den basarým kanala. 1000 video olana kadar. (50 den fazla günlük yüklemeyin diyorlar. Bir þey olmaz) Sonra hop yeni kanala. Bu þekilde gayet iyi kazanýyorum.
Þimdi gelelim videoyap botu yorumlarýma.
Öncelikle günde 50 videodan fazla atmayýn spam olur olayýný unutun. Özellikle botun süresinin dolmasýna yakýn biriken haklarý bir günde basarým bir kanala. 5 k videolu kanalým var.
Burda önemli nokta þu bot için. Bir aylýk alýrým botu ve ay bittiðinde süre uzatmam. Tekrar yeni bir hesap açarým. Temiz client id ile devam ederim. Bence bu çok önemli.
Diðer önemli kýsým eðer kanallarýnýz anýnda kapanýyorsa pc de saðlam bir temizlik(çerez temizleme, formata kadar) ve yeni videoyap hesabý.
Videoyap botunun kötü kýsmý ise her zaman stabil çalýþýr halde olmamasý. Bazen hýzlý bazen yavaþ. Zaman zaman takýlmalar yüklememeler falan olmasý.
Not: Kanallar kapanmamasý için yazýlan bir çok þey var. Hiç birini uygulamýyorum pc de. Çerez bile temizlemem. Tek tük kapanmalar haricinde kanallarým kapanmaz. Yeterki kara liste dedikleri listeye girmeyin.
hocam bir kanala 1k video atmak büyük baþarý gerçektenGüvenlik Net Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Zamana yayarak mý atýyorsunuz videolarý
Bot ne kadar hýzlý yüklersenervous Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
bazen bir saatte bazen bir günde.
Hatta þimdi iki kanalýmda deneme yapýyorum. 2 k videoyu geçti ikisinde de. Önce 1 k yükledim. Sonra ayrý ayrý iki kanala yüksek video sayýsý olan 2 ayrý kanal kopyalama ekledim. Otomatik bot günde 90 Adet yüklüyor. Gittiði yere kadar. Kopyaladýðým kanallar pek izlenmeyen kanallar ama 2 k video olunca bir þeyler geliyor.
Ben artýk þunu anladým. Týrsmadan yüklenmek lazým. Týrsarak üzerine düþerek özenle yaptýðýmýz kanallar da kapanýyor.
Bu þekilde çok mu kazanýyorum. Hayýr. Ayda 1 dolar getiren kanalýmda var 100 de. Toplamda fena olmuyor. 100 kanala yaklaþtým.
Not: hiç kazanamýyorum. Ayda garanti 100 ile 300 arasý yeter diyen arkadaþlara yardýmcý olabilirim.
bende bu þekilde partnerde 1-2 kanal denerim , kapanma vs. olmazsa partnerde devam etsinGüvenlik Net Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
2-3 ay önce iyi kazanýyordum kendime göre ara verdikten sonra dönmek biraz zor oluyor
Kýsa video yüklüyorsun deðil mi kanallara?
Kýsa aðýrlýklý. Arada uzunda var ama geneli 2 ila 4 dknervous Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)