Ücretli abonelik hizmeti veren, sadece abonelerin videoları izleyebildiği sitemin telif sorunu olmayan videolarını Youtube'a yükleyip gizli video yapsam bu bir sorun olur mu ?, Videoların linkleri başkaları tarafından bulunabilir mi ?. Amacım Youtube'da videolardan para kazanmak değil videoların linkleri bulunamayacak şekilde bedava hosting sağlamak.

Video içerisinde büyük oranda reklam olan, orijinal videonun %10-20, reklamın %80-90 gibi oranlarda ekranı paylaştığı videoları Youtube'a yüklesem ve videolarda reklam olduğunu belirtsem sorun olur mu ?

Telif sorunu olmayan dosya indirme linklerini telif sorunu olmayan videolarda göstersem fakat İnsanların linkleri alabilmeleri için videoların tamamını atlamadan izlemeye zorlayacak şekilde bu linkleri video içine yerleştirsem Youtube kurallarını ihlal etmiş olur muyum ?. Link yerine şifre de olabilir amaç sunduğum materyale ulaşmak isteyen İnsanları videonun tamamını izlemeye zorlamak.

Otomatik olarak eşleşen vermeyen fakat sesten ötürü manuel olarak telif yeme ihtimali olan videoları gizli video yapsam yine de risk var mıdır ?