Merhaba Arkadaþlar,
Yaklaþýk 1 hafta boyunca youtube'a girememiþtim. Ramazan vesilesiyle kanalda biraz kýpýrdanma olmuþ

Yalnýz yurtdýþýndan aldýðýmýz görüntülerde ve izlnimlerde dikkatimi çeken bazý noktalar oldu. Bunlarýn çoðu ABD, Hollanda ve Almanya üzerinden gelmiþ. Hemen aklýma Türkiye'deki VPN kullanýcýlarý geldi. Acaba bu aldýðýmýz görüntüler ve izlenimlerin çoðu, Türkiye'den gelmiþ olabilir mi?
Bir diðer sorum ise Analytics'teki kitle tutma istatistiðine girdim ve coðrafya özelliðine týkladým. Görüntülenme ve izlenme alan birkaç ülkeyi inceledim Amerika'daki eyaletleri görüntüledim. Haritada genellikle Türklerin yoðun yaþadýðý yerlerden izlenim almýþ gibi görünüyor (
açýk ve koyu mavi). Yalnýz, bazý eyaletlerde ise
koyu yeþil bir renk var ve hiçbir veri yok. Acaba buraya Youtube tarafýndan eriþim yasaðý mý konuldu merak ettim doðrusu. Sizde de aynýsý görünüyor mu?
Son olarak, youtube red' den 1 adet görüntünme almýþýz. Bunu da ABD'den giren bir kullanýcý kullanmýþ. Yalnýz sizin kanalda da red'den gelen istatistikler var mý bilmiyorum ama çok düþük bir kazanç býraktýðýný söyleyebilirim.
Herkese iyi forumlar...
Edit: son yoruma görsel eklenmiþtir
