Alýntý SNÝPER Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Anýnda cevap geldi. Þöyle yazýyor :



Ne yapabilirim ?
Hocam Hesabý Askýda Kalmýþ Bir Þekilde Tutmaya Karar Vermiþler. Yani Açýlmýcakmýþ .Yapýcak Birþeyiniz Yok Maalesef. Fakat , 3-4 Gün Sonra Tekrar Ýtiraz Formu Doldurup Gönderin. Açýlma Ýhtimalide Var .

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandýnýz - - -

Alýntý SNÝPER Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Teþekkür ederim. Videodaki talimatlarý harfiyen uyguladým. Yardýmýnýz ilaç gibi geldi. Saðolun, var olun.

Yanlýz anlamadýðým bir þey var. Tamam kendi içeriðimi kendim üretmiyordum. Ancak izinli içerik kullanýyordum. Yani yayýnlanmasý sorun teþkil etmeyen ve falanca TV kanalýnýn maruz gördüðü þeyler. Onlar da kendi tv kanallarýnýn ve programlarýnýn reklamlarý için izin veriyorlardý. Fakat yayýnladýðým videolarýn, benzerini yayýnlayan çoktu. Yani rakip kanal çoktu.

Acaba benzer alanda faaliyet gösteren rakip kanallarýn kötü faaliyetleri yüzünden mi hesabým askýya alýnmýþtýr ? Ne dersiniz ?
Olabilir, Þikayet Falan Etmiþ Olabilirler.