Alıntı Bozkurt Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
Arkadaşlar bakıyorum son günlerde Her önüne gelen taktik satmaya başladı.Taktikler havada uçuyor,madem iyi biliyorsun taktiği çalış kral gibi para kazan.Kazanamadıkları için taktikler havada uçuşuyor.

Birde garantili diyor,neyin garantisini veriyorsun anlamıyorum,sabaha çıkacağımızın garantisi yok sen kazanmaya nasıl garanti veriyorsunki.

Kimse kusura bakmasın ama şu bir gerçek.Kazanan insan taktikde satmaz,bu tür işlerlede uğraşmaz.5 Kazanıyorsa 10 kazanayım der,10 Kazanıyorsa 20 kazanayım der taktiğinin bilgisinin kıymetini bilir.

Kimileri Ebook satıyor 100 liraya,kimileri yok ünlem gecme taktiği diyor 40 liraya satar.Bu kadar sömürücü olmayın yeter ama.Youtube her gün bir b*k cıkarıyor ama biz bu b*ku birbirimizin eline yüzüne sıvıyoruz youtubun yüzüne sıvayacağımıza.

Zaten bu tür işi bilenlerin korkusu bu.Fixlenmek.Ama bu olacak diyede şu işden 3 kuruş kazanmaya çalışanları sömürmemek lazım.Al taktiğini ver dağıt yaz demiyorum kimseye ama taktik satıyorum diyede konu açma..
komutanım şimdi taktiği alıcaz kanalları açıcaz ki bunu herkez yapıyo zaten...bide üstüne mis gibi kategori 2 adet. sabaha bir kalkmışız sahte telif flag falan kanallar uçmuş. arkadaş bunun garantisini vermez tabi... asıl mesele bu bence. yoksa bu forumda yeterince taktik ve kategori mevcut şu an.