Alýntý Jiraslan Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
1. Ýhtiyacým yok, satýþ hýzlanýr belki diyerek yazdým . satýlýp satýlmamasý çok önemli degil.

2. doðru 15 günde o parayý çýkartýr , ama paranýn dönüþü bir buçuk ay sürer bildiginiz gibi. ihtiyacý olan beklemez okadar.

3.Adsense ye baðlar baðlamaz kanal patladýgý için baðlamýyorum ,riske gerek yok deyim. Spam alacak partner varsa hemen baðlarým, satmam.

4.videolarýn uzunlugu ve ortalama görüntülenme dakikasýna göre ortalama 10$ getirecegini tahmin ediyorum.

Teþekkürler.


yabancý adsenseniz varsa memnuniyetle vereyim hesabý baðlayýn. ne getirecegini görelim memnun olurum
Oncelikle cevap verdiginiz icin tesekkur ederim, Hollanda da yasiyorum, kanaliniza guveniniz varsa ( iceriklerin illegal olmasi onemli degil ) videolar dediginiz gibi manuel yukleme ve organik trafik ile gelismis ise ben lafimin arkasindayim, videolari para kazanmaya acip 10$ gelir elde ettiriyor ise 700 TL ye kanalinizi alirim.

Bana yarin Facebook tan ulasin, Hollanda saati ile 10:00 dan sonra muhtemelen uygun olurum...


1- ihtiyacim yok diyorsunuz ama 2. de ihtiyaci olan beklemez diyerek yine ihtiyaciniz oldugunun altini ciziyorsunuz.

3 de ise kanal Adsense ye baglayinca patliyor diyorsunuz, alan kisi Adsense ye baglayacak sonucta ama tabi ki bu kismi aliciyi baglar.