User Tag List

Teşekkür Teşekkür:  1
Beğenen Beğenen:  2
Beğenmeyen Beğenmeyen:  1
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: abirdal72 şikayetciyim para alışverişi yapmadığımız halde bana dolandırıcı dedi

  1. #1
    Bu Uye Banlanmistir.
    Üyelik tarihi
    13-08-2015
    Nereden
    rize
    Mesajlar
    37
    Tecrübe Puanı
    0
    Uye'yi Etiketle

    Standart abirdal72 şikayetciyim para alışverişi yapmadığımız halde bana dolandırıcı dedi

    abirdal72 şu şerefsiz adamdan şikayetciyim para alışverişi etmediğimiz halde bana dolandırıcı dedi kanalımı 80 tl veririm dedi 200 tl lik kanalı tamam dedim alışveriş edecektik ama bana dönüş yapmadı bende dedim ona sabah işe gidecem cevap yaz bana akşam eve geldim bana neden beni oyalıyorsun dedim ona dün gece yazdım sana cevap vermedin bana sabah işe gittim şimdi geldim eve önce kanal bilgilerini alırım sonra paranı öderim dedim gelmiş şerefsiz dolandırıcı dedi beni ailesiyle karıştırdı sanırım lan gel r10 sitesine bak itrader gör şerefsiz nasıl çıldırdım şimdi gerekirse mahkemeye verilecektir bu kansız param ile senin 7 ceddini alırım lan

  2. #2
    Bu Uye Banlanmistir.
    Üyelik tarihi
    25-10-2018
    Nereden
    merkez
    Mesajlar
    25
    Tecrübe Puanı
    0
    Uye'yi Etiketle

    Standart

    @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız haklısın bir anda parladım kusura bakma.Dolandırıcı değilsin ama dünden beri baya uğraştırdın beni küfürler için ayıp ettin ama neyse ben kendi adıma özür dilerim uzatma artık tamam mı

  3. Beğenen Ahmet Eren Beğendim
  4. #3
    Bu Uye Banlanmistir.
    Üyelik tarihi
    13-08-2015
    Nereden
    rize
    Mesajlar
    37
    Tecrübe Puanı
    0
    Uye'yi Etiketle

    Standart

    ahmet şikayet konusunda 3. tarafın mesaj yazması çok salaklıktır tamam ancak bu tür konularda yöneticiler cevap verebilir engellendin çekil kenara ve işine bak

  5. Beğenmeyen Ahmet Eren Beğenmedim
  6. #4
    Erdal Celebi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14-07-2014
    Nereden
    Hollanda
    Yaş
    32
    Mesajlar
    12,917
    Tecrübe Puanı
    10
    Uye'yi Etiketle

    Standart

    @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız

    Konu ile ilgileneceğiz ama şuan için konuyu kapatıyorum.


    ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
    Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazık olur Adabina...
    Danışmanlık Hizmeti ve Diğer YouTube Konuları İçin BURADAN İletişim Sağlayın

  7. #5
    Erdal Celebi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14-07-2014
    Nereden
    Hollanda
    Yaş
    32
    Mesajlar
    12,917
    Tecrübe Puanı
    10
    Uye'yi Etiketle

    Standart

    @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız Arkadaş bütün yorumlarına "Satış İptal" şeklinde yazmış. @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız Sizi bu kadar küfür etmeye zorlayacak ne dedim bilmiyorum ama sizin deyimlerinizdn anladığım şey "Sahteker" demesi.

    Her ikiniz de forum kurallarımız;
    9-) Üyeler, birbirlerine ve yetkililere karşı saygılı olmak zorundadırlar. Özel mesajlaşma sistemi dahil forumun hiçbir bölümünde genel ahlak kuralları ihlal edilemez, başkaları rahatsız edilemez. Konu ve mesajlarla ilgilenirken kabalığa, incitici ifadelere ve kişisel saldırılara tolerans göstermiyoruz. Art niyetle insanları üzmek kesinlikle yasaktır.

    ihlal ettiğiniz ap açık ortada lakin altını çizdiğim kısmı sadece @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız ihlal ettiği ortada. @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız dediklerin de haklı, öyle; "konuya girmezsin olur biter" diye bir savunma olamaz. Konu herkese açık. Bay, bayan, yaşı uygun yada uygun olmayan herkese açık öyle konuya girme, konuya bakma, yazdıklarımı okuma vs. hoş bir tavır değil aslında yaptığınız hiç bir davranış şekli hoş değil. Kişi size forum üzerinden hakaret mi etti ? ŞİKAYET bölümü bu yüzden var. Konu altlarında "Moderatöre Bildir" seçenekleri bu yüzden var.

    Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız Burada ki şikayet konunuz da dahi insanları rahatsız edici şekilde konuşuyoruz.

    Konuyu açıyorum. @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız her ikinizden de bir açıklama bekliyorum. Her ikiniz de tek mesaj hakkı var bu yüzden bunu iyi değerlendirmenizi umuyorum.

    Konu ya başkaları yazmasın lütfen.
    Sonuçlandığın da konu silinecektir.

    NOT:
    Bu yorumu aslında asıl konuya yapmıştım fakat konu içeriği uygun olmadığı ve kişilere bu mesajın ulaşması için açık bırakma kararı almıştım. Daha sonra aynı yorumu bu konu altına alarak diğer konuyu tamamen siliyorum.


    ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
    Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazık olur Adabina...
    Danışmanlık Hizmeti ve Diğer YouTube Konuları İçin BURADAN İletişim Sağlayın

  8. #6
    Bu Uye Banlanmistir.
    Üyelik tarihi
    13-08-2015
    Nereden
    rize
    Mesajlar
    37
    Tecrübe Puanı
    0
    Uye'yi Etiketle

    Standart

    hocam merhaba ben bir konu açtım pk kapalı kanallar alınacak diye bu konu üzerinden bir kanal satın aldım. abirdal72 kişide konusu vardı 2 kanal satıyordu ben bu arkadaşada mesaj yazdım ama bana bazen geç cevap veriyordu ben diğer arkadaşla alışverişi ettim sorunsuz ama abirdal72 kişi bana geç cevap veriyordu sonra bana bilgilerini verdi ben dedim ona bakiyemde 80 tl var o şekilde kabul ederseniz önce kanal bilgileri sonra ödemeyi geçerim bunu dün akşam dedim ona sonra bekledim birazdaha bana yazmadı mesaj bende abirdal72 kişiye dedim. sabah işe gidecem akşam 16/00 da işten çıkacam şuan çıkmam gerekiyor dedim ona neyse bu akşam açtım bilgisayarı bana değişi almayacaksanız neden beni oyalıyorsunuz bende dedim ona dün yazdım size cevap alamadım çıktım şimdi satın alırım önce kanal bilgileri sonra ödemeyi geçerim dedim sonra bu bana benim nicki kullanıp dolandırıcıdır sakın alışveriş etmeyin gibi bişeyler yazdı bende o anda sinirlendim hemde çok. para için asla kişiliğime laf getirtmedim getirtmemde ortada birşey yokken benim hakkımda böyle konuşması canımı çok sıktı ben bundan şikayetciyim. sonra abirdal72 hakkında şikayet konusu açtım geldi ordan özür diledi benden ama gerek yok ayağını herzaman yorganına göre uzatacaksın alışveriş yaptığım kişi bu konuyu açma gereği duydu ben abirdal72 üyeli kişiden şikayetciyim

    Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız

  9. #7
    Bu Uye Banlanmistir.
    Üyelik tarihi
    13-08-2015
    Nereden
    rize
    Mesajlar
    37
    Tecrübe Puanı
    0
    Uye'yi Etiketle

    Standart

    ben çıkacam sabah 07 de işe gitmem gerekiyor benim diyeceklerim aynen bu şekildedir ne eksi ne artısı karar yöneticinindir

  10. #8
    Bu Uye Banlanmistir.
    Üyelik tarihi
    25-10-2018
    Nereden
    merkez
    Mesajlar
    25
    Tecrübe Puanı
    0
    Uye'yi Etiketle

    Standart

    Ben daha öncede bu forumu kullanıyordum.Satış konusunda @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız ile bir diyalogumuz başladı.Kendisine youtube kanalımı 250 tl ye satacağımdan bahsettim.Bu fiyatı 80 tl ye kadar düşürdüm.En son hesabımda 80 tl de çıkışmıyor sen kanal bilgilerini at deyince piyasa dolaşan dolandırıcılardan biri sanarak sinirlenerek dolandırıcıdır diye yazdım.Bana sürekli hocam diye hitap eden arkadaş ettiği küfürlerle beni utandırdı.Ama ben 37 yaşındayım asla kimseye kin tutmam ve kötü söz söylemem dolandırıcı kısmını ve alışverişle ilgili kısımları sildim arkadaştan da içten bir şekilde özür diledim ve konuyu daha çok uzatmamasını istedim durum bu.

  11. #9
    Bu Uye Banlanmistir.
    Üyelik tarihi
    13-08-2015
    Nereden
    rize
    Mesajlar
    37
    Tecrübe Puanı
    0
    Uye'yi Etiketle

    Standart

    hocam ben burdan bir kanal aldım r10 danda alışveriş ediyorum ve hesabımda okadar para kaldı burdan arkadaşla alışveriş ederken 6 tl bile masraf kestiler yani hesabımda 80 tl kaldı ben neysem oyum r10da aksamci aratın görürsünüz ticaretimi zaten benim hesabımda daha çok olsaydı okadar hesabımda para ver derdim size neyse bende özür dilerim umarım böyle birşeyle karşılaşmayız daha şu gerçek kanalın güzel alınabilecek bir kanal

  12. #10
    Bu Uye Banlanmistir.
    Üyelik tarihi
    25-10-2018
    Nereden
    merkez
    Mesajlar
    25
    Tecrübe Puanı
    0
    Uye'yi Etiketle

    Standart

    Alıntı hayatim53 Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
    hocam ben burdan bir kanal aldım r10 danda alışveriş ediyorum ve hesabımda okadar para kaldı burdan arkadaşla alışveriş ederken 6 tl bile masraf kestiler yani hesabımda 80 tl kaldı ben neysem oyum r10da aksamci aratın görürsünüz ticaretimi zaten benim hesabımda daha çok olsaydı okadar hesabımda para ver derdim size neyse bende özür dilerim umarım böyle birşeyle karşılaşmayız daha şu gerçek kanalın güzel alınabilecek bir kanal
    tamam sorun yok o zaman kanalı alırsan sana vereyim yine

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Benzer Konular

  1. Cevap: 11
    Son Mesaj : 22-11-2017, 01:50
  2. Dailymotion'a kayıt olmadığım halde bana gelen mesajlar
    Konu Sahibi bratcet Forum Dailymotion Soru ve Cozumler
    Cevap: 2
    Son Mesaj : 17-06-2016, 00:32
  3. Video Kazanması Açık olduğu halde para kazanma yanmayanlar
    Konu Sahibi TLqhn Forum Youtube Bilgi Deposu
    Cevap: 5
    Son Mesaj : 11-06-2015, 10:45
  4. Cevap: 2
    Son Mesaj : 08-04-2015, 22:47
  5. Biri Özgün mü Dedi ? Para kazanmanızı Tavan yaptıracak Kelimeler
    Konu Sahibi GurkanTR Forum Fikir Alis Verisi
    Cevap: 3
    Son Mesaj : 25-08-2014, 10:42

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yandex.Metrica
DMCA.com Protection Status
Google resmimi nasıl kaldırırım sorusunu her gün milyonlarca kez google üzerinden sorguluyoruz. Aslında bunu yapmak için özel olarak kurulmuş ve faaliyet gösteren kurumlar var ve çok ucuz google fotoğraf kaldırma işlemlerini hızlı ve ekonomik bir şekilde yapıyorlar. Eğer sizinde resminiz google arama sonuçlarında görünüyor ve google fotoğraf kaldırma konusunda profesyonel bir destek arıyorsanız bu içeriği iyi okuyun. Öncelikle google resminizi kesinlikle kendi sunucuları üzerinde barındırmaz, resminizi yayınlayan bir site üzerinden google arama sonuçlarına dahil etmiştir ve bunun kaldırılabilmesi için öncelikle kaynak alınan site üzerinde ki resminizin kaldırılması gerekmektedir. Ardından yetkili google panelleri üzerinde yapılacak düzenlemeler sonrasında google resim kaldırma işlemleri imajkoruma tarafından profesyonel bir şekilde garantili bir şekilde yapılmaktadır. Hızlı ve en ucuz bir şekilde google resim kaldırma ile ilgili ihtiyacınız olan desteği veriyoruz.