User Tag List

NOTICE Bilgilendirme: Bu Konu 3720 gün önce açýldý. Eðer durumunuz doðrudan konu sahibini ilgilendiriyor ise konu sahibini etiketleyin ( @kullanýcý_adý ) þeklinde yada daha güncel konulara bakýn.
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Websiteme Yapýlan SALDIRI

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Tecrübe Puaný
    0
    Uye'yi Etiketle

Standart Websiteme Yapýlan SALDIRI

Websiteme Yapýlan SALDIRI eðer bugün gün içerisinde sonlanmazsa, sitemin giriþlerini bu siteye yönlendireceðim. burdan tüm adminlere sesleniyorum. siteme yaptýðýnýz saldýrýyý derhal kesin. Akþam 5 e kadar bekleyeceðim.

dmpara.net
    Konu ModeXL tarafýndan (25-02-2015 Saat 17:38 ) deðiþtirilmiþtir.

Standart Üye
    Nereden
    Yalova
    Tecrübe Puaný
    1
    Uye'yi Etiketle

Alýntý askeri Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
    Websiteme Yapýlan SALDIRI eðer bugün gün içerisinde sonlanmazsa, sitemin giriþlerini bu siteye yönlendireceðim. burdan tüm adminlere sesleniyorum. siteme yaptýðýnýz saldýrýyý derhal kesin. Akþam 5 e kadar bekleyeceðim.

dmpara.net
    yav burasý yt forumu dailymation ile ne iþi var buranýn admininin? kafandan sorunlarýn var galiba dostum ayný kulvarda forumlar olsa diyeceðim tamam da öyle bir þey de yok ortada forumunda açýk zaten boþ laf sitene giriþ yok ki ayrýca buraya yönlendiresin forumun daha yeni herhalde ama farkýndaysan senin dýþýnda forumuna daha 1 tane konu açan üyen yok neyin tatavasýný yapýyorsun yönlendir sitenin giriþini buraya yani ne deðiþecek senden baþka giren yok sitene zaten çýk git lafýn kýsasý
    Konu ModeXL tarafýndan (25-02-2015 Saat 17:58 ) deðiþtirilmiþtir.

Standart Üye
    Tecrübe Puaný
    1
    Uye'yi Etiketle

FORUMA HOÞGELDÝN.

Bu saldýrý kim tarafýnda yapýlýyor kanýtlarmýsýn.Forumda bir tek yönetici yok.
    Konu Serce tarafýndan (25-02-2015 Saat 13:03 ) deðiþtirilmiþtir.

Bu Uye Banlanmistir.
    Nereden
    Kayseri
    Tecrübe Puaný
    0
    Uye'yi Etiketle

Kanýt sunmadan kimseyi suçlama !
    Konu ABC tarafýndan (25-02-2015 Saat 13:08 ) deðiþtirilmiþtir.

Erdal Celebi - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hollanda
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    10
    Uye'yi Etiketle
    Websiteme Yapýlan SALDIRI Websiteme Yapýlan SALDIRI Websiteme Yapýlan SALDIRI Websiteme Yapýlan SALDIRI Websiteme Yapýlan SALDIRI Websiteme Yapýlan SALDIRI

Guzel kardesim, once uslubunu duzelt. Forumunu ilk defa gordum ben, muhtemelen diger adminlerde ayni sekil yeni gormustur cun ku; Forumun alt yapisi bizim alt yapimzi ile uzaktan yakindan ilgisi olmayan birsey. Tehdit en sinir oldugum seydir. Eger bu saldiriyi biz yapiyor olsaydik, su konundan sonra sitene veda edebilirdin admine ulasmak yerine konu actigina gore niyetinde belli ama ben kotu dusunmek istemiyorum...

Senden tek istedigim sey su; Saldirinin bizim tarafimizdan yapildigina nasil kanaat getirdin ? ve bu kanaatlerini paylasirmisin ? delilleriyle.

ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
    Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazýk olur Adabina...
    Danýþmanlýk Hizmeti ve Diðer YouTube Konularý Ýçin BURADAN Ýletiþim Saðlayýn

Platin Üye Alhambra - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Tecrübe Puaný
    2
    Uye'yi Etiketle

@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz Tek üyesi kendisi olan bir forum sahibinin serzeniþte bulunmasý ilginç bir durum Bu 3.üyeliðin, normalde seni multi üyelikten banlamam lazým ama senden saldýrýnýn bizim forumumuz tarafýndan yapýldýðýný ispatlamaný istiyorum.

Ayrýca forumumuz kendi serverimizde barýnmakta, merak etme fazladan birkaç ziyaretçiyle kapanmaz
    Youtube Junior Channel Director, Google Türkiye

Erdal Celebi - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Hollanda
    Yaþ
    39
    Tecrübe Puaný
    10
    Uye'yi Etiketle
    Websiteme Yapýlan SALDIRI Websiteme Yapýlan SALDIRI Websiteme Yapýlan SALDIRI Websiteme Yapýlan SALDIRI Websiteme Yapýlan SALDIRI Websiteme Yapýlan SALDIRI

Alýntý Alhambra Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
    @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz Tek üyesi kendisi olan bir forum sahibinin serzeniþte bulunmasý ilginç bir durum Bu 3.üyeliðin, normalde seni multi üyelikten banlamam lazým ama senden saldýrýnýn bizim forumumuz tarafýndan yapýldýðýný ispatlamaný istiyorum.

Ayrýca forumumuz kendi serverimizde barýnmakta, merak etme fazladan birkaç ziyaretçiyle kapanmaz
    Daha once ciddi bir saldiri aldi forum, en fazla 1 saat kapali kaldi, saldirinin siddeti onemli degil, ama burda ki Tehdit ve durum gercekten sacmalik otesi birsey.

1. Foruma niye saldiri yapalim ? okadar capsiz miyiz ? o kadar mi dustuk ?
    2. Admine ulasmak yerine konu acmis, az cok niyeti belli derdi saldiri falan degil
    3. seninde dedigin gibi, forumda tek uye kendisi ya bu siteye amator Hackler bile saldiri yapmaz, stajerler biel sevk icin saldiri yapmaz arkadas bonzaimi icti nedir.
    4. Tehdite cok guldum, aksam 5 kadar bekleyecekmis. Merakla bende bekliyorum.

Forumun kurucusunun bir sorunu oldugu belli, bir rahatsizligi oldugu belli. Bizle yada kendisiyle bilmiyorum ama, bu sekilde konu acarak aklima gelen 2 sey var.

1. Forumunu reklam ediyor 2. ise dedim ya sorunu var diye, o sorundan dolayi forumu cok buyuk birsey goruyor. Yani kendisine saldiri yapilacagi kanaatinde, ilginc.

Birde 3. uyeligimis konu sahibi guzel kardesim, biz uyelik acacagina git forumuna ac da uye gorunsun ve bu sekilde amacin forumun reklamini yapmak ise emin ol bana, uye olacak kisileride vazgecirtmissidir.

ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
    Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazýk olur Adabina...
    Danýþmanlýk Hizmeti ve Diðer YouTube Konularý Ýçin BURADAN Ýletiþim Saðlayýn

Don't worry be :) ModeXL - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    lüleburgaz
    Tecrübe Puaný
    1
    Uye'yi Etiketle
    Websiteme Yapýlan SALDIRI

Saldýrýmý!!!
    E forum açýk saldýrý yapsak kapalý olmalýydý.
    Sakin ol þampiyon forumunla ilgilenen yok ilk konu açtýðýnda baktým hostingerden beleþ host ile açmýþtýn. 3 kiþi ayný anda girse zaten kapanýrdý þuanda taþýdýn mý ne yaptýn. bu arada saldýrýyý bize yönlendirecekmiþsin sen o saldýrýdan 8-10 tane üst üstte koy bize yönlendir. Sorun deðil... Elinde kanýtýn varsa gel burada Çemkir yoksa Boþ iþler boþ muhabbetler le zamanýmýzý çal nede kendi zamanýný... Hadi rast gele.
    Kravatý gevþettim ve damlalýðýn tamamý damarýmdaydý.
    kokain doðrudan baþýma vurdu, boþ bir baþ dönmesi ve gerilim, morfinse vücudumda rahatlatýcý dalgalarla yayýlýyordu.

''iyi mi? dedi mike gülümseyerek.
    ''eðer Tanrý daha iyi bir þey yarattýysa, onu da kendine saklamýþ'' dedim

FD Designs haciko - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Tecrübe Puaný
    5
    Uye'yi Etiketle

Bence arkadaþ reklamýn iyisi kötüsü olmaz diye açmýþ konuyu ama ben çok güldüm baktým hiç üye yok neyine saldýracaklar ki zaten
    Ýnsan kimi seveceðini seçemez ki ama kimden vazgeçeceðini seçer...
    FD Designs
    Youtube:
    Facebook
    Google+
    https://plus.google.com/+FDDesignss

Standart Üye iNFeRNo - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    iSTaNBuLL
    Tecrübe Puaný
    45
    Uye'yi Etiketle

adam iþi deliliðe vurup sitesinin reklamýný yapmýþ . þu forumda toplasan 10 - 15 kiþi ya var ya yok herkes kendi derdine düþmüþ ne yüklesem de kazanç arttýrsam derdine düþmüþ burasý bir youtube forumu kim ne yapsýn senin siteni . bu arada türkiye saatiyle saat þu an 19 : 19 haberin ola

Standart Üye umityilmaz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir
    Tecrübe Puaný
    4
    Uye'yi Etiketle
    Websiteme Yapýlan SALDIRI

reklamýn iyisi kötüsü olmaz
    Numaramýz deðiþmedi, hala 10 numarayýz

Standart Üye
    Nereden
    zonguldak
    Tecrübe Puaný
    1
    Uye'yi Etiketle

güzel reklam yöntemi bizde denemek lazým.
    Herþey yeniden baþlýyor!
    http://www.dizioynat.com

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)