ne alakasý var ne yapsaydým hocam hepsini mi koysaydým bir sürü þeye deyinmiþModeXL Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Ayrýca Kývýrdý gayet açýk ve net yoruma açýk oldunu düþünmüyorum
Bilgilendirme: Bu Konu 3693 gün önce açýldý. Eðer durumunuz doðrudan konu sahibini ilgilendiriyor ise konu sahibini etiketleyin ( @kullanýcý_adý ) þeklinde yada daha güncel konulara bakýn.
Forumdan çýkar bir daha girmezsin. illa beni banlayýn diye gövde gösterisi yapmana gerek yok tabi niyetin farklýysa. Forumda hiç bir admin ve görevli üyelere, partilere, insanlara taraflý yaklaþmaz. Herkesin bir tarafý var fakat bu forumda ayrýmcýlýk göremezsin.nuhkuzu Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Kravatý gevþettim ve damlalýðýn tamamý damarýmdaydý.
kokain doðrudan baþýma vurdu, boþ bir baþ dönmesi ve gerilim, morfinse vücudumda rahatlatýcý dalgalarla yayýlýyordu.
''iyi mi? dedi mike gülümseyerek.
''eðer Tanrý daha iyi bir þey yarattýysa, onu da kendine saklamýþ'' dedim
ne alakasý var ne yapsaydým hocam hepsini mi koysaydým bir sürü þeye deyinmiþModeXL Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Ayrýca Kývýrdý gayet açýk ve net yoruma açýk oldunu düþünmüyorum
Spears Sleep Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Hayatta olanlarda INSAN.! anlama sorunun oldugu icin seninle bu konuyu tartismayacagim, sonucta bu konular ulke, vatan, devlet meseleleri, senin capin yetmez anlamaya. Sadece sunu soyleyim.
Diyorum ki, insanliktan cikanlar bizim Hukumetimizde, Ordumuzda, Emniyetimizde, Dunyanin diger dis ulkelerinin kurumlarinda, Teror orgutu olarak ortaya surulmus diger tum orgutlerde VAR TABIKI. Ama bunlarin hic biri olume yaklasmiyor, olumle burun buruna gelmiyor. Yasiyor olmasi hayvan yapmiyor, olme riski tasiyan, bu tur olaylarda olme riski tasiyan herkes insandir. INSANI KANDIRMAK KOLAYDIK CUN KU
Simdi anlamadigin konulara girip mahalle karisi gibi edebiyat yapma, %99 gonullu cikiyor daga diyordun, bende ona cevap verdim. Varsa bilgin, tecruben tartisalim ama yok boyle sikisinca edebiyat yapacaksan emsallerinle tartis, ben sana buyuk gelirim.
---------- Mesaj 26-09-2015 eklendi 00:02 ---------- Önceki Mesaj 25-09-2015 Eklendi 23:45 ----------
Burda kimsenin Teroru savundugu yok.nuhkuzu Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
1-Kelimelerinizi secerek, dusunerek secin ki kimsenin siniri bozulmasin. Burda bazi insanlik dersi almamislara ders vermeye calisiyoruz. Ben bazi seyleri bizzat yasadigim icin bukadar rahat konusabiliyorum, bir PKK orgut mensubu olduruldu haberi gelince it lesi diyorsunuz, kopek lesi diyorsunuz, ana avrat sovuyorsunuz. Bir askerimizin sehit haberi geldiginde aynisinida onlar yapiyor.! Ve onlar sirf bzi yapiyoruz diye yapiyor, bu sozleri hak ettikleri icin degil... Ayrica insan denmeyecek serefsizler bizim ordumuzun icinde de var, bolgede kurtlere yapmadigini birakmayan TURK ORDUSU da var. Bos Bos bilmeden konusmayin, PKK teror orgutudur, Ben her iki tarafdan olenler icinde bakis acim ayni diyorum siz PKK savunucusu diyorsunuz. Adamin asabani bozmayin, madem bukadar vatanseversiniz, PKK nin kelimesine dahi tahammulunuz yok, ne isin var bu forumlarda ? git Guneydoguda konus bunlari, tek birtane PKK li oldurde ondan sonra karsima gecip konus. Bakin sabrediyorum diye edebenizi adabinizi asmayin, kimseyi birseylede itham etmeyin.
ADALETI OLMAYANIN SAFI OLMAZ.!
---------- Mesaj eklendi 00:19 ---------- Önceki Mesaj Eklendi 00:02 ----------
Bu konular derin konulardir. Herkesin harci degildir konusmak,tartismak ve elestirmek. Konunun daha fazla kargasaliga neden vermemesi, kimsenin kirilmamasi icin kapatilmistir.
Siyaset Bolum kismi acik kalacaktir. Bu bolum kafaniza gore, devlet meselelerini anlamadan dinlemeden bos bos konusasiniz, PKK yada benzeri bolucu orgutler veya irkcilik doguracak konu veya yorumlar yapilsin diye acilmadi. Partilere has haberlerin paylasilmasi, ADAM INSAN gibi dogru bildiginizi anlatmaniz icin acildi. Bu sekilde kullanmasini bilmeyenler o bolume hic girmesin.
ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazýk olur Adabina...
Danýþmanlýk Hizmeti ve Diðer YouTube Konularý Ýçin BURADAN Ýletiþim Saðlayýn
Elbette forum yönetimin taktidi birþey diyemem ama þahsen yapabileceðiniz en kötü hatalardan bir tanesini yaptýnýz BENCE siyaset bölümünü açarak.. Ne diyelim hayýrlýsý olsun..
Böyle saçma sapan bir konu açtýðýn için asýl sen özür dilemelisin.
hocam birde þöyle düþün.. sen pkk lýsýnýn bende sana burda gelip ana avrat küfrediyorum.. bu senin zoruna gitimezmi . birde böyle düþün.. mesela çanakkale savaþýnda adamlar düþmanlarýnla ekmeðini sigarasýný paylaþýyordu . yani allahýn her yarattýðý canlý benim gözümde nimettir.Spears Sleep Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Bu konular derin konulardir. Herkesin harci degildir konusmak,tartismak ve elestirmek. Konunun daha fazla kargasaliga neden vermemesi, kimsenin kirilmamasi icin kapatilmistir.
Siyaset Bolum kismi acik kalacaktir. Bu bolum kafaniza gore, devlet meselelerini anlamadan dinlemeden bos bos konusasiniz, PKK yada benzeri bolucu orgutler veya irkcilik doguracak konu veya yorumlar yapilsin diye acilmadi. Partilere has haberlerin paylasilmasi, ADAM INSAN gibi dogru bildiginizi anlatmaniz icin acildi. Bu sekilde kullanmasini bilmeyenler o bolume hic girmesin. Bir cok yasak gelmesi gereken, bazi forumlarda yasak olan ve yonetimde nerdeyse herkesin yasaklansin dedigi seyleri sizlerin rahat etmesi, dusuncelerini korkmadan belirtmeleri icin yasaklamiyorum. Kimse haddini, kimseye karsi asmasin.!
ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazýk olur Adabina...
Danýþmanlýk Hizmeti ve Diðer YouTube Konularý Ýçin BURADAN Ýletiþim Saðlayýn
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)