ASAGIDAKi PROGRAMLARI AKTiF KULLANABiLEN
C/C++,
C#,
SQL,
XML,
PHP,
ASP
Net,
CSS,
HTML5,
HTML6,
Eclipse C++,
Linux Windows
Networking, TCP/IP
JUnit OPENGL
Yenilikçi, analitik, üretken,
Pratik, hýzlý ve iþ bitirici,
sorumluluk sahibi.
![]()
ASAGIDAKi PROGRAMLARI AKTiF KULLANABiLEN
C/C++,
C#,
SQL,
XML,
PHP,
ASP
Net,
CSS,
HTML5,
HTML6,
Eclipse C++,
Linux Windows
Networking, TCP/IP
JUnit OPENGL
Yenilikçi, analitik, üretken,
Pratik, hýzlý ve iþ bitirici,
sorumluluk sahibi.
![]()
"Amatörler ekipmaný, profesyoneller zamaný, sanatçýlar ise ýþýðý düþünür"
"Beyin en iyi makineyse; Gözler en iyi objektiflerdir."
"Ne kadar zayýfsan, kazanmak için o kadar acele edersin. Müsabaklarda da iþler ne kadar zorlaþýrsa galeyana geldikçe o kadar yoluna taþ koyarsýn."
"En güçlü yaratýcýlýklar, en kýsýtlý koþullarda ortaya çýkar"
Bu ilanlar gercek mi ?rocker_tr Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
la Garson mu aliyor Damat mi
Hele eczasi siyirmis
15-16 yasinda ne kimya muhendisi lan
belli ki cirak ariyon gel git islerine, gizli gizli olumsuzluk ilacimi yapacaksiniz sanki
![]()
ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazýk olur Adabina...
Danýþmanlýk Hizmeti ve Diðer YouTube Konularý Ýçin BURADAN Ýletiþim Saðlayýn
Güzel eleþtiri,kýsa ve öz.rocker_tr Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Hangi açgözlü bu kadar özelliðe elemaný çalýþtýrabilecegini düþünüyor
C/C++,
C#,
SQL,
XML,
PHP,
ASP
Net,
CSS,
HTML5,
HTML6,
Eclipse C++,
Linux Windows
Networking, TCP/IP
JUnit OPENGL
Yenilikçi, analitik, üretken,
Pratik, hýzlý ve iþ bitirici,
sorumluluk sahibi.
Ha ? Bu adam seni bitirir len ne anlatýyon. Bunlara komple hakim olmak demek kafadan 10 yýl demek.10 yýl boyunca bunlarý öðrenmiþ adam da özel þeylerde zaten çalýþýyordur.Bunlarý öðrenip senin iþ vermeni bekleyecek deðil heralde. Adam kaç farklý dil öðreniyor.
Neyle neyi satýn almaya çalýþýyorlar ya![]()
Güzel eleþtiri teþekkürler.
Bende bir saðlýk personeliyim
15-16 yaþlarýnda biyoloji yada saðlýk bölümlerini bitirecek olan varsa bizzat görüþerek tebrik etmek isterim :A
Hocam o Trol olabilir ya.Hani bir þeyi protesto için trol yapmak amacýyla çýktýlar alýnýr fotolar çekilir ya.Ama haklý bir konu yani insanlar iþverenler niye böyle yapýyor anlamýþ degilim.Sonra konu maaþ a gelincede bir sürü alavere dalavere ceviriyolar.gokhangokoren Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Bi kere bi kahvecide calýsacaktým.Ünlü bi kahve zinciri Türkiye de.Baþvuru için form doldurttu.Bir sürü sorular falan.Ondan sonra 2 yýllýk garson deneyimim var diye bunu da az buldu hani en az bir yerde 3-4 yýl çalýþmýþ olmak þartý arýyor.Neyse araya tanýdýk filan da soktuk.Sonra müdürle mülakata girdim onu da geçtim.
Bak Kahveciye garson olarak girecegim ha Ceo luk yapmýcam.Neyse alýndým iþe.
Günlük 44 lira veriyor.Ayda 4 gün izin.Yani aylýgýn 1144 lira oluyor.Günde 11 saat çalýþýyosun.10 dk dan 3 dinlenme arasý hakkýn var.Günde 1 paket sigara içen adam napar,üniversiteliyim okula gidemedim bir süre.Günde 3 araya cýkýyordum.Aralarda 2 þer sigara içiyordum.6 oluyodu.Bir arada hemen sigara içip gelcem ayagýna alýyodum etti 7 sigara.Sonra Ýþe gelirken 3 tane içmiþ oluyodum etti 10 sigara.Bide iþten cýktýktan sonra 4-5 tane yakýyordum etti 14-15 iþte.
Ama zor yani 11 saatte sadece 7 sigara içebiliyosun o da 2 þerli 3 mola 1 tane de saklana saklana böyle hemencecik.Yani normal düzeninle kesinlikle olmuyor.
Ha para da iþte günlük 44 lira.Asgari ücretle uyuþmuyor bile.Sigorta filan yok.Bu kahvecinin ismini söylesem böyle isim yapmýþ bir firmada olurmu böyle þeyler dersiniz.
Yani insanlar niye bu kadar biþey verecekken verecegi þeyin degerinden 10 kat daha fazlasýný istiyor senden anlamýyorum.Sýkýntýlarý yazsam zaten burada olum neler dönüyormuþ da haberimiz yokmuþ dersiniz.O size kahve getiren kýz beni begenmiþmidir diye düþünürken siz,o kýzýn aklýnda diðeri yemek molasýndan gelmiþmidir acaba ben cýkayým çok acýktým diye düþünüyodur kafasýnda.
Neyse bu Ülke de iþler zor ya.Ama devlet yüzünden deðil.Bizim insanýmýzýn algýsý yüzünden.
En ironik tarafýda ne biliyomusun bu kahveci de islama uygun olmak zorundasýn.Ýçki içiyorum diyemessin.Namaz kýlmýyorum diyemessin.Ama kýz eleman alýrken güzelligine poposuna baya bi dikkat ediyolar.
Bi gün ... böyle yeri diyip kacacagým bu ülkeden de Anam üzülür onun hatrýna gitmem iþte.Neyse![]()
Açýkcasý bende trol olduðunu düþünüyorum. Üniversiteden ziyade liseyi de saðlýk okudum zaten liseye baþladýðýmda 15 yaþýndaydým bir de 4 yýllýk mezun olucaz o yaþta gerisini sen düþün artýk :ARagnarok Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
eczaneci kendine meth yapabilen bir eleman arýyor galibarocker_tr Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
![]()
@Ragnarok Sen gene iyimiþsin. Ben mutfakta çalýþtým. Sabah 09:00 da mutfaða giriyorsun akþam 23:45 de çýkýyorsun. Arayý anca akþamüstüne doðru 15-30 dakika olarak alýyorsun. Haftaiçine bir gün izin var ama o da yok türkiye kupasý, yok uefa, yok milli maç, yok basket maçý deyince 5-6 haftada bir izne anca çýkýyorsun. O da izin vermeyecekler aslýnda da artýk insanda sabýr kalmayýnca mecbur veriyorsun. Herkes þikayetçi ama sýrf sözde. Napalým ekmek parasý diye sömürülmeye devam ediyorlar. Yýlbaþýnda sabaha karþý 4 de iþten çýkýp 6 saat sonra tekrar iþ baþý yaptým.
"Amatörler ekipmaný, profesyoneller zamaný, sanatçýlar ise ýþýðý düþünür"
"Beyin en iyi makineyse; Gözler en iyi objektiflerdir."
"Ne kadar zayýfsan, kazanmak için o kadar acele edersin. Müsabaklarda da iþler ne kadar zorlaþýrsa galeyana geldikçe o kadar yoluna taþ koyarsýn."
"En güçlü yaratýcýlýklar, en kýsýtlý koþullarda ortaya çýkar"
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)