Alýntý Ragnarok Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Valla hocam ben söyliyecegimi söyledim bu youtube milleti büyük kuruluþ þirket bilmem ne adý altýnda yemeye baþladý Seninki yine biþey deil belki sarý yanýyor ama bütün videolara reklam atýyor senin ipden baþka kazancýda cukkalayýp sana göstermiyor istatistikde falan o kadar bot yapanlar bunu mu yapamýyacak.Adamlar bir kereligine herkesden kazandýgýnýn 2 katýný kazansa 2 kat büyüme olmaz ama 2 kat kazanc olur Milletin hesabýný kapatýp 1 gün sonra geri açýyolar kazancý ve istatistikleri %80 düþmüþ öyle devam ediyor.Ya gülme krizine girdim adamlar milletle oynuyor Ama kimse salak deil.Web site Alternatifler googledan youtubedan bagýmsýz kazanç þekilleri öðrenildikce herkes youtube da adsense ide býrakacak.

Çok nazlýlar 1 Çok sahtekarlar 2 Çok bunaltýyorlar 3 E daha ne olsun.Yarýn bi xx kazanc yöntemi cýkar xxpara xxdestek forumlarý açýlýr.Ertesi gün yy reklam firmasý cýkar ortalýgý kasar kavurur o zaman sence bu kadar sýkýntý çekmiþ içerik üretici kimi tercih eder.Rakipler tabikide baþlangýc aþamasýnda kusursuz çalýþacaklar.Ýþte o zamanlar geldiginde Bay egoistler ne yapacak zevkle izleyecegim
Bu youtube bitmezse bende adam deilim bak gelecege not düþüyorum
Hocam o deðilde bu sarý dolar olan videonun incelenmeye alýndýðý günlerin kazançlarýna bakýyorumda sarý dolar iþareti varken o gün daha çok gelir elde ediyorum.
Videoda bulunan iþareti kaldýrdýklarý ve para kazanmaya açýldýðý günler gelirim daha düþük oluyor çok ilginç :A