Önemli olan sencesi hocam bizcesi deðil.
5 aydýr youtube iþine baþladým.
Bir dizinin müziklerini yayýnlýyorum. Günlük en az 4k gösterim, en az 70 reklam týklamasý var, en az 3 tl en fazla 8 tl kazanýyorum, iyimi sizce?
Konu Serkan Atay tarafýndan (26-11-2015 Saat 01:48 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: edit
Önemli olan sencesi hocam bizcesi deðil.
Bence iyi ama rakamlara göre kazanç iyimi onu merak ettim
kötü desek napacaksýn?ultraemre81 Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Katýlýyorum. Artýk bu iyimi kötümü sorularý saçma 3 krs kazancý bize göstermeyin. Günde 200 tl kazanýrsýn gel göster o zaman söyle. her 1 tl kazanan gösterirse..ODEL Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
bu þey gibi olmuþytkrali Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
neyse
![]()
arkadaþlar bu iþe yeni baþladým bilgi amaçlý sordum, sorduðuma piþman ettiniz sað olun.
Arkadaþlar, adam yorumlarýmýzý bekliyor! Ýyi deðil dersek adam araþtýracak sorunu bulup düzeltmeye çalýþacak eðer iyi dersek ha tamam doðru yolda ilerliyorum diyecek.
Paylaþým forumu deðil mi burasý? bizim görevimizde bilgimizi paylaþmak deðil mi? O zaman ne diye tersleniyorsunuz?
Arkadaþým bence tbm düþük, zamanla artacaktýr diye düþünüyorum. Ayný þekilde devam etmelisin.
“Bazý insanlar her þeyi olduðu gibi görürler ve “neden” diye sorarlar. Ben ise her þeyi asla olmadýðý biçimde hayal ederim ve “neden olmasýn” diye sorarým.”
Hocam arkadaþlarýn tavrý hoþ olmasada sinirlenmesi normal. Neden mi çünkü sorduðunuz çok göreceli biþey. Bu yaptýðýnýz kasabýn manava gidipde ben günde 100 tl ciro yapýyorum sence iyi mi demesi gibi oluyor.ultraemre81 Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
herkes farklý bir katagori deniyor uyguluyor. Ben çizgi film atýyorum mesela buradaki diðer kazançlarla sizinkiyle vs kýyaslamak saçma olur. Tabi ayný katagoride çalýþmayanlarýnda yorum yapmasý ayný saçmalýkta oluyor.
Önemli olan size göre nasýl?
Not: Katagoriden katagoriye izlenme, reklam gelirleri, týk sayýlarý, izlenme süreleri vs hepsi deðiþir.
Gökyüzünün güzelliðini görmeyenler, kuþlarýn neden uçtuðunu asla bilemeyecekler
saðolasýnabidikgubidik Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz Sencesi bencesi yok bu isin.
@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz Dogru cevap yanlis ifade.
@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz Yanlis dusunuyorsunuz, 1 TL de kazansa 1000 TL de kazansa, fikir alabilir fakat hava atamaz. Yasak degil ancak cevabiniz bu algiyi veriyor sanki, 3/5 TL nedir ki, 200 TL kazaninca konus der gibi olmus.
@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz Hadi bu yorumlar birseye benzemis, senin yorumun neye benzemis ? nereye ceksen gidecek bir cumle...
@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz Tarafsiz cevap yanliz yanlis cevap
@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz Sadece verecegim cevabi sizde gorun diye etiketledim
@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz Sizin sorunuza gelelim...
Arkadaslar, olaya bir ornek ile girecegim...
Bir bilgisayar dukkanimiz olsun, ve bu dukkanin gunluk kazanci ortalama 500 TL olsun, genel olarak bu sektorun kazanci bu olsun. Simdi kalkip, benim Bilgisayarci dukkanim var, gunluk 500 TL kazaniyorum. iyimi ? dersek millete soru sacma gelir, yaw sonucta sen ne satiyorsun, musteriye nasil davraniyorsun, isi nasil buluyorsun senle alakali birsey, aynis ektordeki adam farkli performans sergiler, farkli silere dalar daha cok kazanir. Ama bu adam normalin disinda kazaniyordur ve ne yaptigini bilemeyiz. Bu tarz kisiler sana diyecek ki, 4K ya 3 TL mi ? cok az.! Bu az demek degil ki amabunu diyecek kisinin ne yaptigini bilmiyoruz, 4K ya nasil okadar yuksek aldigini bilmiyoruz, daha yuksek alinir mi ? alinir. Nasil alinir ? Hile ile. Eger soru bu ise, kivirmayin
acik acikd eyin ki; Ben 4K aliyorum, baskasi 4K ya 40 Tl bense 20 TL kazaniyorum, yari yariya fark var, bende okadar kazanmak istiyorum deyin ona gore yorumlar alirsiniz. Bu kazancim iyimi diye sormak bencede dogru degil.
Simdi elestiri kismina bakalim, arkadaslar. Arkadas sormus, sizde tepki vermek yerine anlayacagis ekilde anlatin, yok sacmadir, yok gereksizdir gibi yorumlarda da bence dogru degil.
Soruna gelince, kazancin normal cun ku Turkiye nin TBM ve BGBM ortalamasi bellidir. Neden boyle sorular soruyorsunuz ona deginiyim, bilmediginiz su noktayi bilirseniz iyimi kotumu kendiniz karar vereceksiniz zaten.
Reklamlari kimse kafasin agore cikarmiyor, yani kimsenin kimseye torpil gectigi yok. izleyici geliyor, tarayici cerezleriyle ilgi alanlari tesbit edilip ona gore reklam cikiyor. ilgi alanlari tesbit edilmez ise video etiketlerine gore reklam cikiyor. Video etiketlerine uygun reklam veren yok ise Google kendi reklamini cikartiyor. Simdi 4K ya daha yuksekde kazanilabilir fakat nasil ? Pahali ve ucuz reklamlar var. Ne dedik ? kitlenin ilgi alanina gore cikiyor. Pahali reklam cikacak kitlenin ilgi alanini cekecek video paylasirsaniz o adamlara pahali reklamlar gosterilir. Bunu yapamiyor isek hile yaparak yukseltebiliriz, @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz in dedigi gibi, kotu desek ne yapacaksin ki ? yapacak birsey yok hile veya kategori degisimi disinda. Kimsede sana burda hile hurda ogretmez, kategori degistir der ki senin amacin cok kazanmak degil, kazancin iyimi diye ogrenmekiste bu sorunun mantigida bu sekilde anlamsiz oldugu oraya cikiyor.
Yukariyi soyle toparlayi, kazancin az, 4K ya ortalama 4 TL cok az dersek, yapacak birsey yoksonrasinda ki gelecek soru su, peki hocam ne yapmaliyim ? Kategori degismelisiniz veya hile yapmalisiniz diyecekler. Sonraki soru su olacak, hangi kategoriler ?
Umarim sorunuzun anlamsiz olup arkadaslarin yanlis ama dogru tepkisini simdi anlamissindir.[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj eklendi 20:29 ---------- Önceki Mesaj Eklendi 20:27 ----------
[/COLOR @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz soylemeyi unuttum, TBM dusuk zamanla yukselecektir diye birsey yok, kazanc arttikca TBM duserZamanla kazanci artar ancak ozaman goruntulemede artacak
simdi 4 TL kazanir, 4K ya, yarin 10 TL kazanmaya baslar fakat gorunutlemede olacak ozaman 10 K
Bu isin mantigini ogrenmeden kazanamazsiniz, kazananlar vardir mutlaka ama bunlar sanmasin ki bu dusunce ile cok sey biliyorlar, sans eseri iyi bir kategori bulmuslar ondan kazaniyorlardir.
ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazýk olur Adabina...
Danýþmanlýk Hizmeti ve Diðer YouTube Konularý Ýçin BURADAN Ýletiþim Saðlayýn
açýkladým ben arkadaþa hocam yanlýþ anlaþýlmasýn![]()
saðolun gayet açýklayýcý oldu
Erdal Celebi Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Adsende ilk aþamalarda tbm çok düþük geliyor, 0,01 0,03 gibi, sonrasýnda bu rakamlar daha iyi seviyelere geliyor. (0,10 - 0,12 gibi) Bunu güven meselesi olarak algýlýyorum ben, kanal ne kadar oturursa kazançlar o kadar artýyor (tabi izlenim gelirse) tabi bu kendi izlenimlerim.
“Bazý insanlar her þeyi olduðu gibi görürler ve “neden” diye sorarlar. Ben ise her þeyi asla olmadýðý biçimde hayal ederim ve “neden olmasýn” diye sorarým.”
Belki Google reklami cok cikiyordur. Yukarda anlattim ya, belki yeni kanallarda ilk etapda Google reklami cikiyordur. TBM nin dusuk olmasi, yeni eski fark etmez, sistem otomatik isler, reklam otomatik cikar, pahali reklam cikar cok kazanirsin ucuz reklam cikar az kazanirsinabidikgubidik Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazýk olur Adabina...
Danýþmanlýk Hizmeti ve Diðer YouTube Konularý Ýçin BURADAN Ýletiþim Saðlayýn
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)