Daha önce kanallarima izlenim aliyordum ama þuan videoya izlenim almak bir isine yaramaz
bugunlerde fazla gonderi paylasiyorum erdal abi kusura bakma beyler izlenme alacagim kanalim zarar gorurmu veya adsense yarari olurmu one cikma gibi
Daha önce kanallarima izlenim aliyordum ama þuan videoya izlenim almak bir isine yaramaz
Uçar Gider Yarýnlarýn...
Hayýr ne iþine yaracak öncelikle kanalýn zarar görebilir her ne kadar satan arkadaþlar zarar görmez desede kimse yogurdum ekþi demez. Aldýn diyelim 1000 Ýzlenme bundan reklam gösteremeyeceksin dolayýsý ile para kazanmayacak, like yorum ve dislike 0 olacak ki asýl önemli olan bu yani etkileþim etkileþim olmadýðý için video pekte bir yere gelmiyecek yani boþu boþuna izleme olacak bir zamanlar Facebook'ta vardýr vialist ile abone kasýyoduk onun gibi süs abone süs izlenme Para tuzagýndan baþka bir þey deðil ama reklam için 1000 ayrý farklý canlý kanlý insana izletecekse okey sorun yok faydasý olur, reklam yapmýþ olursun. Ýzlenme süreside düþecek 30 sn 60 sn gibi buda youtube için önemli kolay gelsin sana![]()
Reklam yapma demiyorsun direk izlenim satýn alma diyorsun.Ýllegal olan bir þeyin tek bir faydasý olmuyor genellikle...Paraný kaybedeceksin , youtube ile aran sýkýntýya girecek , eðer içerik kaliteli deðilse izlenim alma durumunda trendlere girecek ve izleyen bir çok kiþi gömecek dislike'ý , satýn alma ile çok izlettiðin videon milyon izlenirken diðeri tek týklama almayacak belkide buda seni mutsuz edecek vs. vs. bir ton olumsuz yaný var.Tavsiyemiz yapmamanýzdýr.Bunun yerine Google Adwords ile reklamýný yapabilirsin.
senin konunun özeti bu forumun çoðu özgün üye olduðundan Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya çalýþýyorsun izlenim taktiði eskidendi þimdi iþe yaramaz koy videoyu izlenirse izlensin izlenmez ise yapacak bir þey yok kýsaca önermiyorum
" Atatürk'ü Sevmek Maya Gibidir.Sütü Bozuk Olanda Tutmaz "" Atatürk'ü Sevmek Maya Gibidir! Sütü Bozuk Olanda Tutmaz "
" Delikanlýlýk ne racon kesmek ne adam öldürmeknede haraç kesmektir. delikanlýlýk akþam olunca evine ekmek götürmektir... "
KANALIMA GÝTMEK ÝÇÝN
Skyp :PC AKADEMÝ OFFÝCÝAL
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
ADAM GÝBÝ YORUM Organik Yorum Hizmeti 1TL
PC AKADEMÝ OFFÝCÝAL
Konuyu tasidim, kurallara uyalim, biraz okuyarak is yaparsak, hangi bolume actigimizi anlarizahotus Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
izlenim almak yani yapay trafik almak evet kanaliniza zarar verir, SPAM'dan kapanir.
ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazýk olur Adabina...
Danýþmanlýk Hizmeti ve Diðer YouTube Konularý Ýçin BURADAN Ýletiþim Saðlayýn
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)