User Tag List


NOTICE Bilgilendirme: Bu Konu 1346 gün önce açıldı. Eğer durumunuz doğrudan konu sahibini ilgilendiriyor ise konu sahibini etiketleyin ( @kullanıcı_adı ) şeklinde yada daha güncel konulara bakın.
Teşekkür Teşekkür:  0
Beğenen Beğenen:  2
Beğenmeyen Beğenmeyen:  0
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Levent Kırca'yı kaybettik Allah Rahmet Eylesin

  1. #1
    Serkan Atay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19-11-2014
    Nereden
    ADANA
    Yaş
    39
    Mesajlar
    9,632
    Tecrübe Puanı
    30204
    Uye'yi Etiketle

    Unhappy Levent Kırca'yı kaybettik Allah Rahmet Eylesin

    Değerli Oyuncu Levent Kırca'yı kaybettik Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun

    İsim : Levent
    Soyad : Kırca
    Mesleği : Tiyatrocu,komedyen
    Doğum Tarihi : 28.09.1948
    Cinsiyeti : Erkek
    Uyruğu : Türkiye

    BİYOGRAFİSİ
    Türk komedyen, tiyatro sinema oyuncusu, Aydınlık Gazetesi yazarı ve İşçi Partisi'nin Merkez Yürütme Kurulu üyesidir.
    İlk kez 1964'te Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sahneye çıktı. Ankara Birlik Tiyatrosu ve Halk Oyuncuları'nda çalıştı. Nasreddin Hoca Oyun Treni, Siz Olsaydınız Ne Yapardınız?, Bu Oyun Nasıl Oynanmalı?, Sağlık Olsun!, Ne Olur Ne Olmaz gibi televizyon dizilerinin yapımcılığını üstlendi.
    1978'de Altınşehir adlı filmle sinemaya geçti. Ne Olacak Şimdi? ve Mavi Muammer adlı filmlerde oynadı. Hodri Meydan Topluluğu adlı Tiyatro Grubu'nu kurdu. Eski eşi Oya Başar ile birlikte Güzel ve Çirkin ve Sefiller adlı oyunları sergiledi. Üç Baba Hasan, Kadıncıklar adlı oyunları sergiledi. 1988'de başlayıp 22 yıl süren Olacak O Kadar adlı televizyon programını hazırladı. İlk sinema yönetmenlik denemesini Son adlı filmle yaptı. Daha sonra Şeytan Bunun Neresinde adlı filmi yönetti.
    1998 yılında Kültür Bakanlığınca verilen Devlet Sanatçısı unvanını aldı. Sanatçının ikisi ilk eşinden, ikisi de Oya Başar'dan olan 4 çocuğu bulunuyor.
    Saint Petersburg Bal Mumu Heykelleri Müzesi'nde heykeli olan nadir Türk sanatçılardandır. 2011 yılında Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas isimli komedi dizisine başlamıştır, fakat reyting alamadığından dolayı dizi dört bölüm sürmüş ve bitmiştir. 1 Mart 2011 tarihinden itibaren yayın hayatına günlük gazete olarak devam eden Aydınlık Gazetesi'nin yazarıdır.
    2014 Yerel Seçimleri'nde İşçi Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'dır.

    Oynadığı bazı tiyatro oyunları

    Ateşin Düştüğü Yer
    Toros Canavarı
    Kadıncıklar
    Üç Baba Hasan
    Sefiller
    Güzel Ve Çirkin
    Oyun Nasıl Oynanmalı
    Filmografi

    Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas, 2011
    Son İstasyon, 2010
    Ağa Kızı, 2004 (Oyuncu : Osman Ağa-Hasan Ağa rolünde)
    Kendini Bırak Gitsin, 2004
    Şeytan Bunun Neresinde, 2002 (Oyuncu ve yönetmen)
    Son, 2001 (Oyuncu, senarist ve yönetmen)
    Ölürsün Gülmekten, 2000
    Mavi Muammer, 1985 (Oyuncu: Muammer rolünde)
    N'Olacak Şimdi, 1979(Oyuncu: Orhan rolünde)
    Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 (Oyuncu: Ökkeş rolünde)
    Oyunculuk dışı kariyeri

    Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde öğretim üyeliği yapmıştır.
    Levent Kırca Mart 2009 Belediye Seçimleri için Demokratik Sol Parti'den Üsküdar Belediye Başkanlığı için aday olmuştur; fakat 4'üncü sırayı alarak kazanamamıştır.
    2011'den beri Aydınlık gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.
    2013 yılının Ocak ayında ise Ulusal Kanal genel müdürlüğü görevini üstlenmiştir.Şuan Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.
    30 Mart 2014 günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına İşçi Partisi'nden adaylığını açıklamıştır.


    Levent Kırca biyografisi

    Levent Kırca kimdir?

    Levent Kırca 28.09.1948 tarihinde doğmuş olup Tiyatrocu,komedyen olarak görev yapmaktadır.

    Levent Kırca kaç yaşındadır?

    Levent Kırca 28.09.1948 tarihinde doğmuş olup 67 yaşındadır.

    Levent Kırca ne iş yapar?

    Levent Kırca Tiyatrocu,komedyen olarak görev yapmaktadır.

    Levent Kırca nerelidir?

    Levent Kırca Türkiye vatandaşıdır.

    kaynak : Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
    " Atatürk'ü Sevmek Maya Gibidir.Sütü Bozuk Olanda Tutmaz "

    " Delikanlılık ne racon kesmek ne adam öldürmek
    nede haraç kesmektir. delikanlılık akşam olunca evine ekmek götürmektir... "

    KANALIMA GİTMEK İÇİN
    Skyp :PC AKADEMİ OFFİCİAL

    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
    ADAM GİBİ YORUM Organik Yorum Hizmeti 1TL
    Dizi İzlemek İçin Tıkla
    Özleme Dair Sözler
    Özlem Sözleri

    Flaş Oyun Sitesi İçin Makale Ve Editörlük Hizmeti Verilir.
    PC AKADEMİ OFFİCİAL

  2. #2
    Standart Üye DEVILwhip423 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02-08-2015
    Yaş
    18
    Mesajlar
    471
    Tecrübe Puanı
    5
    Uye'yi Etiketle

    Standart

    Alıntı atay.serkan Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
    Değerli Oyuncu Levent Kırca'yı kaybettik Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun

    İsim : Levent
    Soyad : Kırca
    Mesleği : Tiyatrocu,komedyen
    Doğum Tarihi : 28.09.1948
    Cinsiyeti : Erkek
    Uyruğu : Türkiye

    BİYOGRAFİSİ
    Türk komedyen, tiyatro sinema oyuncusu, Aydınlık Gazetesi yazarı ve İşçi Partisi'nin Merkez Yürütme Kurulu üyesidir.
    İlk kez 1964'te Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sahneye çıktı. Ankara Birlik Tiyatrosu ve Halk Oyuncuları'nda çalıştı. Nasreddin Hoca Oyun Treni, Siz Olsaydınız Ne Yapardınız?, Bu Oyun Nasıl Oynanmalı?, Sağlık Olsun!, Ne Olur Ne Olmaz gibi televizyon dizilerinin yapımcılığını üstlendi.
    1978'de Altınşehir adlı filmle sinemaya geçti. Ne Olacak Şimdi? ve Mavi Muammer adlı filmlerde oynadı. Hodri Meydan Topluluğu adlı Tiyatro Grubu'nu kurdu. Eski eşi Oya Başar ile birlikte Güzel ve Çirkin ve Sefiller adlı oyunları sergiledi. Üç Baba Hasan, Kadıncıklar adlı oyunları sergiledi. 1988'de başlayıp 22 yıl süren Olacak O Kadar adlı televizyon programını hazırladı. İlk sinema yönetmenlik denemesini Son adlı filmle yaptı. Daha sonra Şeytan Bunun Neresinde adlı filmi yönetti.
    1998 yılında Kültür Bakanlığınca verilen Devlet Sanatçısı unvanını aldı. Sanatçının ikisi ilk eşinden, ikisi de Oya Başar'dan olan 4 çocuğu bulunuyor.
    Saint Petersburg Bal Mumu Heykelleri Müzesi'nde heykeli olan nadir Türk sanatçılardandır. 2011 yılında Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas isimli komedi dizisine başlamıştır, fakat reyting alamadığından dolayı dizi dört bölüm sürmüş ve bitmiştir. 1 Mart 2011 tarihinden itibaren yayın hayatına günlük gazete olarak devam eden Aydınlık Gazetesi'nin yazarıdır.
    2014 Yerel Seçimleri'nde İşçi Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'dır.

    Oynadığı bazı tiyatro oyunları

    Ateşin Düştüğü Yer
    Toros Canavarı
    Kadıncıklar
    Üç Baba Hasan
    Sefiller
    Güzel Ve Çirkin
    Oyun Nasıl Oynanmalı
    Filmografi

    Karımın Dediği Dedik Çaldığı Kontrbas, 2011
    Son İstasyon, 2010
    Ağa Kızı, 2004 (Oyuncu : Osman Ağa-Hasan Ağa rolünde)
    Kendini Bırak Gitsin, 2004
    Şeytan Bunun Neresinde, 2002 (Oyuncu ve yönetmen)
    Son, 2001 (Oyuncu, senarist ve yönetmen)
    Ölürsün Gülmekten, 2000
    Mavi Muammer, 1985 (Oyuncu: Muammer rolünde)
    N'Olacak Şimdi, 1979(Oyuncu: Orhan rolünde)
    Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 (Oyuncu: Ökkeş rolünde)
    Oyunculuk dışı kariyeri

    Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde öğretim üyeliği yapmıştır.
    Levent Kırca Mart 2009 Belediye Seçimleri için Demokratik Sol Parti'den Üsküdar Belediye Başkanlığı için aday olmuştur; fakat 4'üncü sırayı alarak kazanamamıştır.
    2011'den beri Aydınlık gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.
    2013 yılının Ocak ayında ise Ulusal Kanal genel müdürlüğü görevini üstlenmiştir.Şuan Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.
    30 Mart 2014 günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına İşçi Partisi'nden adaylığını açıklamıştır.


    Levent Kırca biyografisi

    Levent Kırca kimdir?

    Levent Kırca 28.09.1948 tarihinde doğmuş olup Tiyatrocu,komedyen olarak görev yapmaktadır.

    Levent Kırca kaç yaşındadır?

    Levent Kırca 28.09.1948 tarihinde doğmuş olup 67 yaşındadır.

    Levent Kırca ne iş yapar?

    Levent Kırca Tiyatrocu,komedyen olarak görev yapmaktadır.

    Levent Kırca nerelidir?

    Levent Kırca Türkiye vatandaşıdır.

    kaynak : Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız

    dogru habermi

  3. #3
    Standart Üye
    Üyelik tarihi
    20-11-2014
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    35
    Tecrübe Puanı
    1
    Uye'yi Etiketle

    Standart

    bütün güzel insanlar teker teker öbür tarafa gidiyor.

    sırf olacak o kadar'la, barış mançoyla, kemal sunal'la büyüdüğüm için bile kendimi şanslı hissediyorum.

  4. #4
    Serkan Atay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19-11-2014
    Nereden
    ADANA
    Yaş
    39
    Mesajlar
    9,632
    Tecrübe Puanı
    30204
    Uye'yi Etiketle

    Standart

    Alıntı r0x Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
    bütün güzel insanlar teker teker öbür tarafa gidiyor.

    sırf olacak o kadar'la, barış mançoyla, kemal sunal'la büyüdüğüm için bile kendimi şanslı hissediyorum.
    aynen

    ---------- Mesaj eklendi 18:50 ---------- Önceki Mesaj Eklendi 18:49 ----------

    Alıntı DEVILwhip423 Nickli Üyeden Alıntı Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız
    dogru habermi
    kaynak sağlam sosyal medyada da dönüyor haberler
    " Atatürk'ü Sevmek Maya Gibidir.Sütü Bozuk Olanda Tutmaz "

    " Delikanlılık ne racon kesmek ne adam öldürmek
    nede haraç kesmektir. delikanlılık akşam olunca evine ekmek götürmektir... "

    KANALIMA GİTMEK İÇİN
    Skyp :PC AKADEMİ OFFİCİAL

    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
    ADAM GİBİ YORUM Organik Yorum Hizmeti 1TL
    Dizi İzlemek İçin Tıkla
    Özleme Dair Sözler
    Özlem Sözleri

    Flaş Oyun Sitesi İçin Makale Ve Editörlük Hizmeti Verilir.
    PC AKADEMİ OFFİCİAL

  5. #5
    Serkan Atay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19-11-2014
    Nereden
    ADANA
    Yaş
    39
    Mesajlar
    9,632
    Tecrübe Puanı
    30204
    Uye'yi Etiketle

    Standart

    Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız


    böyle insanların yeri doldurulamıyor.Biraz tebessüm etirsin bari
    " Atatürk'ü Sevmek Maya Gibidir.Sütü Bozuk Olanda Tutmaz "

    " Delikanlılık ne racon kesmek ne adam öldürmek
    nede haraç kesmektir. delikanlılık akşam olunca evine ekmek götürmektir... "

    KANALIMA GİTMEK İÇİN
    Skyp :PC AKADEMİ OFFİCİAL

    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
    ADAM GİBİ YORUM Organik Yorum Hizmeti 1TL
    Dizi İzlemek İçin Tıkla
    Özleme Dair Sözler
    Özlem Sözleri

    Flaş Oyun Sitesi İçin Makale Ve Editörlük Hizmeti Verilir.
    PC AKADEMİ OFFİCİAL

  6. #6
    Standart Üye Assassin's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10-08-2014
    Nereden
    mersin
    Yaş
    35
    Mesajlar
    957
    Tecrübe Puanı
    2
    Uye'yi Etiketle

    Standart

    wayyy be küçüklüğümüzde cem yılmaz mı vardı . bizim buu adamın cevirdiği filmlerle skeçlerle güldük büyüdük.ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN .
    Saygılar...

    Tek Çare Zaman !!

  7. #7
    Serkan Atay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19-11-2014
    Nereden
    ADANA
    Yaş
    39
    Mesajlar
    9,632
    Tecrübe Puanı
    30204
    Uye'yi Etiketle

    Standart

    Levent Kırcanın ölüm yıldönümü saygı ve sevgi ile anıyoruz Allah Rahmet Eylesin
    " Atatürk'ü Sevmek Maya Gibidir.Sütü Bozuk Olanda Tutmaz "

    " Delikanlılık ne racon kesmek ne adam öldürmek
    nede haraç kesmektir. delikanlılık akşam olunca evine ekmek götürmektir... "

    KANALIMA GİTMEK İÇİN
    Skyp :PC AKADEMİ OFFİCİAL

    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
    ADAM GİBİ YORUM Organik Yorum Hizmeti 1TL
    Dizi İzlemek İçin Tıkla
    Özleme Dair Sözler
    Özlem Sözleri

    Flaş Oyun Sitesi İçin Makale Ve Editörlük Hizmeti Verilir.
    PC AKADEMİ OFFİCİAL

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yukarı Çık
Yandex.Metrica
DMCA.com Protection Status
Google resmimi nasıl kaldırırım sorusunu her gün milyonlarca kez google üzerinden sorguluyoruz. Aslında bunu yapmak için özel olarak kurulmuş ve faaliyet gösteren kurumlar var ve çok ucuz google fotoğraf kaldırma işlemlerini hızlı ve ekonomik bir şekilde yapıyorlar. Eğer sizinde resminiz google arama sonuçlarında görünüyor ve google fotoğraf kaldırma konusunda profesyonel bir destek arıyorsanız bu içeriği iyi okuyun. Öncelikle google resminizi kesinlikle kendi sunucuları üzerinde barındırmaz, resminizi yayınlayan bir site üzerinden google arama sonuçlarına dahil etmiştir ve bunun kaldırılabilmesi için öncelikle kaynak alınan site üzerinde ki resminizin kaldırılması gerekmektedir. Ardından yetkili google panelleri üzerinde yapılacak düzenlemeler sonrasında google resim kaldırma işlemleri imajkoruma tarafından profesyonel bir şekilde garantili bir şekilde yapılmaktadır. Hızlı ve en ucuz bir şekilde google resim kaldırma ile ilgili ihtiyacınız olan desteği veriyoruz.