Bu kapanmalar Türkiyeye özgü oldugu için aklýmda geçenlerde söyle bi olay geldi
Yunanistana iþ için gittim
oradan bir sabit ip den adsense ve bankadan özel þahis için hesap kartý aldim
Pinimi orada yaþayan bir arkadaþýmýn adresine verdim

bakalým ne kadar iþe yarýyacak madem Türklere özgü bir ban var.
Onuda geçeriz.
sorun yok

---------- Mesaj eklendi 16:50 ---------- Önceki Mesaj Eklendi 16:48 ----------

Alýntý bulut57 Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Hocam artýk dediðim gibi adsenseye çok kanal baðlama devri tarihe karýþtý belli bir ihtar veya kanal kapanmasýndan sonra otomatik banlýyorlar. Tabii kanal kapandýðý an banlanmýyor. Algoritmayý ödeme günlerine yakýn aktif ediyor. Ödeme günlerine yakýn otomatik olarak operasyona baþlýyorlar.

Bazý forumlarda spamýn bitemeceðini ve bitmediðini söyleyen hayalperestlere rastlarsýnýz. Googleye forumlara gelip spamý bitiriyim mi bitirmeyim mi diye kimseye sormaz. Belirli bir kitleye ulaþýnca istediði gibi bitirir. Bazý forumlarda kitap, taktik, program vs satanlar bitmediðini bitemeceðini söylesede Artýk spam iþi þans oyunlarýna, iddaa kuponlarýna benzer. Bunun sorumlusu Kendi ceplerini düþünüp youtube spamcý kazandýranlardýr. Googlenin parasý deniz yemeyen keriz sandýlar. Ama google onlarýn daha profesyonelleriyle çalýþýyor. Googlenin kullandýðý teknoloji, elindeki imkan onlardan kat kat daha üsttün. Yanlýþ anlamayýn Google yi ilahlaþtýrmýyorum. Bu iþlerle uðraþan bizleri küçültüyorum. O kadar süper olsak kendimize google gibi þirket kurardýk.

Herkes biraz kafayý kullansa þuanda bu durumda olmazdýk. Ortada bir pasta var. O pastadan sayý ne kadar fazla olursa o kadar herkese küçük dilim düþer. Ama artýk sayý o kadar arttý ki pastadan kýrýntýlarý bile zor toplayacak hale geldik. Bilgisayar kullanamayan adam mý dersiniz, ilkokula giden çocuk mu dersiniz, inþaatta çalýþan adam mý dersiniz, Yani körü, topalý, okuma yazma bilmeyeni, bilgisayar deyince monitörü bilgisayar sananlar... yani bu iþlerden ne kadar uzak adam varsa hepsi bu iþe girdi. Tabii bu iþlere yýllarýný vermiþ. Bizzat bilgisayarcýlýðýn okulunu okumuþ adamlarýn emekleri de yalan oldu. Ben kimseyi aþaðýlamýyorum yanlýþ anlaþýlmasýn. Ama ben kimsenin iþine de konmuyorum. Sonuç olarak iyice youtube çöp oldu. Ve bunu yapanlar þimdiki zaman kavramýna göre hareket ediyor. Gelecek zaman kavramýný düþünemiyor. Adamlar 50 yýl sonrasýný hesaplýyor. Ama bizimkiler 2 yýl sonrasýný düþünemedi.

Adsenseye cok kanal devri bitti demiþsiniz hocam

Bi adsenseme 135 kanal bagli ama telif dunya engeli vs hiç birinde yok temiz kanallar ve hiç bir sorun yaþamadým.

Bunu söyle yorumlayalým cok kanal baglý degilde adsensesine kirli kanal baglý diye.