mrb youtube dan gelen mailleri bütün kanallarımızda takip etmek gerekiyor haliyle hepsinin mailine girip kontrol edip durucak değiliz, mail yönlendirme ile ana mail hesabımıza yönlendiririz peki ama şimdi birden fazla adsense hesabımız var bunları birbirinden ayırmak için proxy başka pc falan yapıyorum, yani asıl sormak istediğim mail yönlendirme bütün kanallarımızı ifşa eder mi? yani google der mi ulan bu ney 100 gmail bir gmail e yönlendirilmiş? eğer böyle bir şey söz konusuysa bir ayar yaparım karışık şekilde yönlendire yönlendire 1 mailde toplarım hepsini tabi sorun olur derseniz?
birde mesela ünlem onayladım benden bir süre sonra belge istemesi gibi mailleri almak istiyorum sadece saçma sapan gereksiz mailler almak istemiyorum bu ayarlar sadece "https://www.youtube.com/account_notifications" den mi yapılıyor?

---------- Mesaj eklendi 23:28 ---------- Önceki Mesaj Eklendi 23:27 ----------

birde o sayfanın en altında postalarınız *************@pages.plusgoogle.com adresine gönderiliyor" diyor o e posta adresi gönderen eposta adresi olması lazım değilmi çeviri hatasımı var burada da?