Saygıdeğer arkadaşlar, kıymetli misafirler, değerli site sakinleri, önemli forum müdavimleri,

@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız, @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız ve aziz dostlar,

Herkese günaydın. ALLAH(c.c) sabah namazını eda eden tüm müslüman kardeşlerimin duasını, namazını ve de niyazını kabul eder inşALLAH.

Şimdi efendim, Youtube'a çok kızgınım. Hakkımı aramaya devam ediyorum. Her ne kadar oralı olmasalar da, otomatik cevap verseler de, telesekretere bağlasalar da, ben hem mail ile arıyorum, hem de telefon ile arıyorum.

Eşim bir yandan, ben diğer yandan, Youtube ve siyonist abisi Google'ı iletişime mecbur bırakmayı kafamıza koymuş bulunmaktayız.

Yanlız arada boş durmamak için yeni bir kanal kurayım, daha farklı bir kategoride fonksiyonel faaliyet göstereyim diyorum.

Lakin malümünüz, ana maile bağlı alt kanal topluluk kuralları gerekçe gösterilerek kapatılmıştı.

Şimdi bir üst kanal kuracağım.

Acaba alt kanalın Youtube tarafından kapatılması, aynı maile bağlı üst kanalın da Youtube ve siyonist şaron abisi Google tarafından kara listeye konmasına neden olur mu ?

Aynı maile bağlı kanallar, birbirilerinin durumundan etkilenir mi ? Telif hakkı, topluluk, spam gibi durumlar gerekçe gösterilerek kapatılan kanal, aynı maile bağlı diğer kanalları etkiler mi ?

Gerçekten çok merak ediyorum.

Farkında olmadan bir hata yaptıysam özür diler, saygılarımı sunarım.

Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Zor zamanlarımda bana manevi olarak çok yardımcı oldunuz. Sağolun var olun.

Selam ve dua ile.