User Tag List


NOTICE Bilgilendirme: Bu Konu 2663 gün önce açıldı. Eğer durumunuz doğrudan konu sahibini ilgilendiriyor ise konu sahibini etiketleyin ( @kullanıcı_adı ) şeklinde yada daha güncel konulara bakın.
Teşekkür Teşekkür:  0
Beğenen Beğenen:  0
Beğenmeyen Beğenmeyen:  0
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Karşı Bildirim Talebim Bir Türlü İşleme Alınmıyor

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Standart Üye SNİPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    02-01-2016
    Nereden
    Dusseldorf
    Mesajlar
    321
    Tecrübe Puanı
    4
    Uye'yi Etiketle

    Question Karşı Bildirim Talebim Bir Türlü İşleme Alınmıyor

    Saygıdeğer site sakinleri, değerli youtuber arkadaşlar ve ziyaretçiler. Herkese merhaba.

    Öncelikle tüm sorularıma büyük bir içtenlikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Sağolun, var olun. Başta @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız ve diğer arkadaşlar olmak üzere.

    Geçenlerde tamamen anonim kullanıma açık olan bir içerik yüzünden, aynı içeriği daha önce yüklemiş başka bir youtuber tarafından telif hakkı ihtarı cezası almıştım. Videonun yasal hakları ne bu kişiye ait, ne de bana ait. Anonim ve genel kullanıma açık bir TV videosu. Adını vermek istemediğim TV Kanalı, reklam olarak gördüğü için kanal logosu ve program ismine dokunulmadığı sürece videolarının youtube'da yayınlanmasına ses etmiyor tam tersi olumlu karşılıyor. Bizzat telefon ile teyid almıştım vakti zamanında.

    Telif hakkı ihtarını gönderen ise başka bir youtuber. Benden önce yüklemiş aynı videoyu, farklı başlıkla. Ben de farkında olmadan yükledim aynı videoyu daha sonradan. Bu sefer bu herif bana telif hakkı ihtarı çekti. Zaten kulvarlarımız aynı olduğu için beni ekarte etmek istediğini biliyorum.

    Birkaç ay önce telif hakkı ihtarı çektiği zaman mail adresine mesaj yazarak bundan asılsız telif hakkı ihtarını geri çekme talebinde bulunmuştum. Herif benimle alenen dalga geçmişti. Hesabına para yatırmamı ancak öyle çekeceğini falan söylemişti. Böyle bir alçak yani bunu yapan kişi.

    Bundan 6-7 ay önce de telif hakkı ihtarı çekmişti ve @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız arkadaşımızın taktikleri ile karşı bildirim göndermiş ve ihtarı geri çektirmiştim.

    Şimdi de 6-7 ay önce yaptığım gibi yapıyorum. Ancak karşı bildirimi bir türlü işleme aldıramıyorum.

    İkide bir şu mesajı alıyorum Youtube'dan :
    Karşı bildiriminizi bize sağladığınız bilgilerle işleme alamadık.

    Karşı bildirimin eksiksiz olması için belirli birkaç öğe içermesi gerekir. Karşı bildiriminizi yeniden göndermek isterseniz telif hakkı bildirimlerinizde videonuzun sağındaki telif hakkı ihtarını tıklayabilirsiniz. Buradan Karşı bildirim gönder'i seçebilirsiniz.

    Karşı bildirim gönderdiğinizde kişisel bilgilerinizin asıl davacıya açıklanmasını onayladığınızı lütfen unutmayın. Ayrıca, bu yasal süreçte davacının, içeriğin YouTube'a yeniden yüklenmesini önlemek için size dava açmak zorunda kalacağını da lütfen unutmayın.

    - YouTube Ekibi
    Ben de dayanamayıp Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız adresine durumu izah eden ingilizce bir metin gönderdim. Onların da cevabı şu şekilde oldu. Hazel diye biri yazmış. Otomatik midir, manuel midir, bilemedim açıkçası :

    Hello,

    Thanks for writing in.
    We have recently removed content from your channel in response to a copyright takedown request. Please understand that the law requires us to remove content when we receive a complete and valid removal request. When content is removed, a strike is applied to the uploader's account. Videos with a copyright strike will appear in the Copyright Notices section of your account. Please note that deleting the video that received the strike will not resolve the strike.

    There are three ways to resolve a copyright strike:

    1) You may wait for the strike to expire. Strikes expire after three months, as long as you complete Copyright School.

    2) You may ask the person who claimed your video to retract their claim of copyright infringement. Learn more about retractions of copyright infringement claims.

    3) If your video was removed as a result of a mistake or misidentification of the material to be removed, such as fair use, you may wish to submit a counter notification. Learn more about the counter notification process.

    Regards,
    Hazel
    2 gün önce dayanamayıp tekrar karşı bildirim gönderdim. Bu sefer ne olumlu ne olumsuz bir cevap gelmedi.
    Karşı bildirim bildirim incelenmeyi bekliyor
    ibaresi mevcut panelde.

    Ne yapmam gerekiyor ? Neyi yanlış yapıyorum ?

    Lütfen yardımcı olun. El emeği göz nuru kanalımın ve kanal özelliklerimin, içerik hakkında hiçbir yasal hakka sahip olmayan kötü niyetli biri tarafından zarara uğratılmak istenmesine dayanamıyorum. Tahammül edemiyorum.

    Sizce nerede yanlış yapıyorum ? Neden karşı bildirim talebim, yukarıdaki mesaj gönderilerek işleme alınmıyor ?

    Değerli vaktinizi ayırıp cevap verirseniz çok memnun olurum. Şimdiden konuya cevap yazacak arkadaşlara şükranlarımı sunarım.

    Saygılar.
    Konu SNİPER tarafından (16-02-2017 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yukarı Çık
Yandex.Metrica
DMCA.com Protection Status
Google resmimi nasıl kaldırırım sorusunu her gün milyonlarca kez google üzerinden sorguluyoruz. Aslında bunu yapmak için özel olarak kurulmuş ve faaliyet gösteren kurumlar var ve çok ucuz google fotoğraf kaldırma işlemlerini hızlı ve ekonomik bir şekilde yapıyorlar. Eğer sizinde resminiz google arama sonuçlarında görünüyor ve google fotoğraf kaldırma konusunda profesyonel bir destek arıyorsanız bu içeriği iyi okuyun. Öncelikle google resminizi kesinlikle kendi sunucuları üzerinde barındırmaz, resminizi yayınlayan bir site üzerinden google arama sonuçlarına dahil etmiştir ve bunun kaldırılabilmesi için öncelikle kaynak alınan site üzerinde ki resminizin kaldırılması gerekmektedir. Ardından yetkili google panelleri üzerinde yapılacak düzenlemeler sonrasında google resim kaldırma işlemleri imajkoruma tarafından profesyonel bir şekilde garantili bir şekilde yapılmaktadır. Hızlı ve en ucuz bir şekilde google resim kaldırma ile ilgili ihtiyacınız olan desteği veriyoruz.