Haber sitelerinden okuduðum kadarýyla Mobil kullanýcýlarý için atlanamayan reklamlar mayýs ayýndan itibaren yayýnlanmaya baþlayacakmýþ.
Hadi Hayýrlýsý![]()
Haber sitelerinden okuduðum kadarýyla Mobil kullanýcýlarý için atlanamayan reklamlar mayýs ayýndan itibaren yayýnlanmaya baþlayacakmýþ.
Hadi Hayýrlýsý![]()
Bir Ben Bilirim Dersin Yani?
Bilenden de Öte Bir Bilen Var,
Bilmez misin Yani?
...Graphic Designer...
Mobilden çok az para kazanýyorduk. Bunun olmasý gerçekten iyi oldu çünkü artýk her þey mobil dünyada.no_cause Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
atlanamayan derkenyani kiþi mobilden videoya girmiþse atlanamayan video çýkacak ve izlediði için bize para gelecek.
her mobilden girenden para kazancaz.
Ben bu haberi çok sevdim
Haberi 2 gun once bende okudum ama ben sizin kadar sicak bakmiyorum. Insanlar reklami sevmez, atlanabilene zor katlanir iken atlanamayan reklam iyce sinirlendirecek ve PC'de oldugu gibi mobilde'de reklam engelleyicileri aranmaya baslayacak. Yani 3 Kurusu kazaniyorsaniz, ilerleyen gunler'de ondan'da olacaksiniz. Bunun aynisini, video ici reklam koyan, daha dogrusu reklama video koyan ve bu durumu destekleyen diger forum uyeleri ve gorevlileri yuzun'den suan bu reklam isini abartmayanlarda kazanamiyorum. Video ortasi reklam isi ilk gunlerde cok iyi kazandirdi ama insanlar bir kac dk'da bir reklam cikmasina sinir oldu ve Adblock kullanimi artti. Okadar artti ki gizemli bir sirket Adblock'u satin aldi. ( Sizce Gizem li sirket kim ? ) Bu tarz seyler kazanc arttirmaz, eldekin'den oldurtur.
ERDAL CELEBI KIMDIR ? SENDE BENI TANIMAYA BASLA
Cahille girme munakasaya..Ya sinirini ziplatir tavana..! Ya da yazýk olur Adabina...
Danýþmanlýk Hizmeti ve Diðer YouTube Konularý Ýçin BURADAN Ýletiþim Saðlayýn
Erdal Celebi Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
adblock eklentisini google aldý dedikodularý var bazen düþmanýný alt edemiyorsan satýn alarak ortadan kaldýrýrsýn youtube reklam gelirleri yönünden bakasak ve 40 milyon kullanýcýsý olan bir uygulamadan bahsedersek bende google nin yerinde olsam satýn alýrdým
" Atatürk'ü Sevmek Maya Gibidir.Sütü Bozuk Olanda Tutmaz "" Atatürk'ü Sevmek Maya Gibidir! Sütü Bozuk Olanda Tutmaz "
" Delikanlýlýk ne racon kesmek ne adam öldürmeknede haraç kesmektir. delikanlýlýk akþam olunca evine ekmek götürmektir... "
KANALIMA GÝTMEK ÝÇÝN
Skyp :PC AKADEMÝ OFFÝCÝAL
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
ADAM GÝBÝ YORUM Organik Yorum Hizmeti 1TL
PC AKADEMÝ OFFÝCÝAL
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)