Merhaba arkadaşlar
Ben yeniyim gelir gelmez de yardım istemek çok hoş durmuyor ama yardımcı olursanız sevinirim.

Ben konu içerigini paylaşamıyacağım bir dizi çekmeyi planlıyorum.Bunun içinde bir youtube kanalı açacağım.
1. Sorum: Ben fazla tanınmayan hatta nerdeyse hiç tanınmayan bir adamın bi müzik albümünü dizimde kullanmak istiyorum.
Bu adama e mail attım.Kullanabilir miyim ? Veya ücrete tabi midir diyerek.
Ücrette uçmassa onu da öderim sorun yok adam güzel müzikler yapmış.Müzik sözlü değil sadece fon işte beat.Bu adama ulaşamassam bu adamın müziklerinin telifini nasıl alabilirim ?
2. Sorum bazıları işte kanalımın para kazanması kapandı.Para kazanma hakkiniz olduguna dair belge gosterin dediler diye youtube dan mail almış ve özgün kanalı kapanmış.
Şimdi benim sorum sadece youtube nin destekliyeceği bir şekilde ve kanalda herhangi bir sıkıntı çıkmaması için hangi belgeleri nerden temin edeceğim.
Ben cekiyorum ben oynuyorum arkadaslarım ekibim.Sana bunun belgesinin neyini sunayım youtube bey.Veya spam felan diye şikayet edilirse birden hemen kapanıyor mu kanal.Diyelim bana uyuz oldular kıskandilar 1000 kişi spam diye şikayet etti kanalım kapanır mı ?

Kısaca anlatacak olursam tamamen kendi yapımım olan 15-20 dk lık dizi müzik işinide hallederiz bi şekilde cevap verirseniz.Bu kanal güme gitme ihtimali nedir yani kiyafetlerdir mekan zaman cok emek var.Birden youtube kanalımı saçma sapan bir sebepten kapatırsa çok üzülürüm.Eğer riskleri yazarsanız.Çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim herkese ..