Daha once ciddi bir saldiri aldi forum, en fazla 1 saat kapali kaldi, saldirinin siddeti onemli degil, ama burda ki Tehdit ve durum gercekten sacmalik otesi birsey.Alhambra Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
1. Foruma niye saldiri yapalim ? okadar capsiz miyiz ? o kadar mi dustuk ?
2. Admine ulasmak yerine konu acmis, az cok niyeti belliderdi saldiri falan degil
3. seninde dedigin gibi, forumda tek uye kendisi ya bu siteye amator Hackler bile saldiri yapmaz, stajerler biel sevk icin saldiri yapmazarkadas bonzaimi icti nedir.
4. Tehdite cok guldum, aksam 5 kadar bekleyecekmis. Merakla bende bekliyorum.
Forumun kurucusunun bir sorunu oldugu belli, bir rahatsizligi oldugu belli. Bizle yada kendisiyle bilmiyorum ama, bu sekilde konu acarak aklima gelen 2 sey var.
1. Forumunu reklam ediyor2. ise dedim ya sorunu var diye, o sorundan dolayi forumu cok buyuk birsey goruyor. Yani kendisine saldiri yapilacagi kanaatinde, ilginc.
Birde 3. uyeligimiskonu sahibi guzel kardesim, biz uyelik acacagina git forumuna ac da uye gorunsun ve bu sekilde amacin forumun reklamini yapmak ise emin ol bana, uye olacak kisileride vazgecirtmissidir.