User Tag List


NOTICE Bilgilendirme: Bu Konu 3035 gün önce açıldı. Eğer durumunuz doğrudan konu sahibini ilgilendiriyor ise konu sahibini etiketleyin ( @kullanıcı_adı ) şeklinde yada daha güncel konulara bakın.
Teşekkür Teşekkür:  0
Beğenen Beğenen:  0
Beğenmeyen Beğenmeyen:  0
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: YARDIM İsteyenlerin DİKKATİNE

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Standart Üye ZekaiOtalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    18-09-2015
    Yaş
    36
    Mesajlar
    428
    Tecrübe Puanı
    30
    Uye'yi Etiketle

    Standart YARDIM İsteyenlerin DİKKATİNE

    Öncelikler Herkese Selam Olsun

    Gelelim Konumuza Çoğu Konuyu Çok Yakından Takip Ediyorum Yazışmaları Verilen Cevapları Sergilenen Tavırları En Dibinden Takip ediyorum VE Görüyorum ki
    Buraya Hem Yardım İstemeye Gelip Tavsiye İstemeye Gelip Sonra size Yardım Eden Ekip Forum Arkadaşlarımıza Yöneticilerimize İlginç tutumlar Sergileniyor Bakın burda Kimse Kimseye Yardım Etmek Fikir Vermek Zorunda Değil Kimse Darılmasın Gücenmesin.

    BURAYA GELİP YARDIM İSTİYORSAN
    Verilen Desteğe Saygı Duymak Zorundasın ORANI BURANI Sallamıcaksın Efendice Teşekkür Ediceksin. Özellikle Verilen Cevaplara Desteklere Muhalefet Etmeyeceksin Sayın Arkadaşım.

    YARDIM İSTEMEK KÖTÜMÜ ?
    Yardım İstemek Çok güzel bir Şeydir Çünkü Yardım İstendiğinde Ve O Olay O Konu Altında Aydınlandığında Sizden Sonra Aynı Yardımı İsteyeceklere Yol Göstericektir.Fakat Burası ADI ÜZERİNDE YTDESTEK Yani Destek Veriyoruz Kimseyi eleştirmiyoruz.

    KANALIM NASIL ?

    Bakın Bunu Sormak YASAK da Değil AYIP da Değil AMA Yapılan Eleştiriye EFELENMİCEKSİN Sana Birisi Eleştiri Yapıyorsa Gurur DUYACAKSINKİ SENİ DİKKATE Almış.
    Yok O Öyle Değil yok O Böyle Değil OZMAN ÇOK BİLİYOSAN SORMAYACAKSIN KARDEŞİM !

    SEN KİMSİN ?

    Ben de Herkes Gibi Sıradan Bir Üyeyim Sizden Hiç Bir Farkım yok Ha Fark Ararsanız Destek Olduğum Yardım Ettiğim Kişileri Bulun Sorun Yada Profillerde Beğenilme Sayısı Falan Gibi Bir Şey Var Oraları Kendinizinkiyle Kıyaslayın sonra Bilin ki Bu Tarz İnsanlar Birilerinin Derdine Derman Olmuştur.

    KİMSE BU YAZIYI ÜZERİNE ALINMASIN Son 1Haftadır Konuları ve Yazılanları Dikkatle İzliyorum Bazı Üyeler Özellikle Arıza Çıkarmaya Gelmiş Olabiliyor Onları Tenzi Ediyorum Zaten Bu Yazdıklarım FAKAT KARDEŞİM ŞUNU BİLİN Çoğu Zaman Size Yardım Eli Uzatanlar Sizler Gibi 12 - 20 yaş Aralığında DEĞİL FORUMDA YAŞ ORTALAMASI YÜKSEKTİR GÜZEL KARDEŞLERİM BAKIN BUNU SİZE SÖYLÜYORUM.Teleffüzlara Dikkat Edelim Kimseye Abi Demenize Gerek Yok Fakat Saygı İçin Abiyede Gerek Yok.

    Neyse Gelelim Sadede Güzel Bir Söz ile bu Yazıma Son Veriyorum UMARIM Anlarsınız Beni veya BİZİ

    " CAHİL BİLMEYEN DEĞİL BİLDİĞİNİ ZANNEDENDİR "

    Eğer Burada Hizmet Vereceksek Ve Veriyorsak İnsanlara BİR Faydamız Oluyor İse Ne Mutlu Bana..
    Konu ZekaiOtalan tarafından (22-02-2016 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yukarı Çık
Yandex.Metrica
DMCA.com Protection Status
Google resmimi nasıl kaldırırım sorusunu her gün milyonlarca kez google üzerinden sorguluyoruz. Aslında bunu yapmak için özel olarak kurulmuş ve faaliyet gösteren kurumlar var ve çok ucuz google fotoğraf kaldırma işlemlerini hızlı ve ekonomik bir şekilde yapıyorlar. Eğer sizinde resminiz google arama sonuçlarında görünüyor ve google fotoğraf kaldırma konusunda profesyonel bir destek arıyorsanız bu içeriği iyi okuyun. Öncelikle google resminizi kesinlikle kendi sunucuları üzerinde barındırmaz, resminizi yayınlayan bir site üzerinden google arama sonuçlarına dahil etmiştir ve bunun kaldırılabilmesi için öncelikle kaynak alınan site üzerinde ki resminizin kaldırılması gerekmektedir. Ardından yetkili google panelleri üzerinde yapılacak düzenlemeler sonrasında google resim kaldırma işlemleri imajkoruma tarafından profesyonel bir şekilde garantili bir şekilde yapılmaktadır. Hızlı ve en ucuz bir şekilde google resim kaldırma ile ilgili ihtiyacınız olan desteği veriyoruz.