Saygıdeğer arkadaşlar, kıymetli site sakinleri, değerli forum müdavimleri, @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız ve @Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için tıklayınız hazretleri,

Öncelikle Selamün Aleyküm diyor, herkese bol ve helal kazançların nasip olmasını temenni ederek sağlıklı günler diliyorum.

Turşu konusunda sülalemden gelen bir maharet vardır bizlerde. Dedem Azerbaycan'da tanınan ve sevilen bir turşucuymuş. Sovyetler Birliği döneminde yaptığı turşulara Gürcü kumandanlar bile hasta olurmuş ve hatta bir rivayete göre bazı Azerkeşlerin de övgüsü dahilinde Stalin'in yaverine kadar gitmiş yapılan turşuların lezzeti.

Ben O'nun kadar iyi yapamıyorum ama işte hanımla ortaklaşa mahkeme edebiliyoruz durumu.

Turşu yapım videoları hazırlayıp 25 farklı dilde bütün dünyaya servis etme arzum var. Çeviri hizmetleri konusunu araştırıyorum. Eğer çeviri unsuru durumun kofaktörüne müdahil olursa, ben bu işe talibim hayırlısı ise.

Gerdek de emek de vaktinde değerlidir, demiş atalarımız.

Ha diyeceksiniz ki, neden turşu ? Bunu biliyorum da ondan. Diğer yemeklerde maharetim yoktur. Yapmayı bilirim ama aşçı hünerinde değil. Şimdik yanlış tarif veririm millet-i cümle zehirlenir falan beddua ederler bana öte alemde kızılca kıyamet kopar, kul hakkı üstleniriz bir de kambur sırtımıza, aman ha.

Size göre bu proje tutar mı ? Olumlu ve olumsuz argümanlarla kuvvetli bir yönelim bekliyorum sizlerden.

Haydi sorunu bir mahkeme edelim size zahmet.

Selam ve dua ile.