Bu konuyu daha çok abone gözünden bakmak ve onların ne gibi durumlarda rahatsız olduklarını görebilmek için açtığım bir konu. Sizlerde görüşlerinizi belirtirseniz hepimiz için daha iyi bir kaynak olacaktır.

Beğenme şartı : Son günlerde en çok karşılaştığın durumlardan biri. 100 beğeni gelince bir sonraki video gelecek. 1000 beğeni gelince bir sonraki video hemen gelecek diyerek aboneleri beğeniye zorlamak. Bir de bu beğeniler baktı hızlı geliyor 1000 beğeniyken artık 1500 beğeni gelince yeni video gelecek olayına dönüyor. Durum buna gidince söylemeden beğeni tuşuna basarken beğen tuşuna basmamaya ve devam ettikçe beğenmeme tuşuna basmaya kadar gidiyor. Bazen gördüğüm kadarıyla artık kafayı sürekli beğen butonuna yorduğundan video içeriği bozulmaya başlıyor. Olayı aşırıya kaçırdıkları için bir abonelikten çıkarttığım kanallar mevcut.

Küfür : Çok ender ağızdan çıkabilir ama bazıları 2 dakika da yedi sülale gidiyor. Böyle bir kanala üye olmadığım gibi sonradan kendini bozmuş kişilerin kanaldan da direk çıkıyorum.

Video süresi : Herkesin belli bir zamanı var. Videolar çok uzun olunca haliyle ona vakit ayırmak zaman istiyor. Şimdi bir video seyretmek mi yoksa 4-5 tane başka kanallardaki videoları seyretmek mi arasında seçim yapma eğilimde oluyor ve kısa videolara genelde yönleniyorum. Sürekli videoları uzun olan kanalı takip edemeyeceğimi düşünerek kolay kolay abone olmuyorum.