Alýntý salmankara Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
@Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz hayýrlý olsun kardeþim fazla alýþma yükseklere
Aynen usta alýþmamak lazým

Alýntý Kartal23 Nickli Üyeden Alýntý Sevgili Misafir. Üye olmadan linkleri göremezsin Üye olmak için týklayýnýz
Ben TTNET kullanýyorken 10 ile 16mbps arasýnda bir hýz alýyordum ve sabit deðildi. TürkNet ile çalýþan bir arkadaþým hýzýnýn iyi ve sabit olduðunu söyledi.
Ben de telefon hattým ile beraber interneti TükNet e taþýdým aylýk 1.000dk bedava telefon faturasý ödemiyorum. Taahüt yok ve hýzým 25-28Mbps arasýnda devam ediyor.
Yeni fiyat güncellemesiyle beraber 75Tl ödeme yapýyorum. TürkNet þuan benim lokasyonumda iyi iþ çýkartýyor.

Gelelim uçuþa geçen arkadaþlara inþallah Türkiye' nin tüm bölgelerine Fiber altyapý gelirse bizlerde 100-500 hatta 1Gb hýzlara ulaþabileceðiz.
Ömrümüz yetermi bilmem ama belki benim evlatlarým görür
Fiber að çok uzun sürecek altyapý Türk Telekomun tekelinde diðer firmalarýn atýlýmlarý var fakat çok yetersiz, ben geçiþ yaptým fakat halen Telekomun altyapýsýný kullanýyorum. Tüm servis saðlayýcýlarý birleþse ortak bir yatýrýmla her yere fiber mottosuyla yola çýksalar belki çözüm olur fakat bu þekilde sadece yeni yerleþim yerlerine fiber çekiliyor, eski yerleþimler çok yavaþ bir þekilde güncelleniyor hal böyle olunca 75 mbit hýz bize elmas gibi geliyor.